Home » Forfatter av en tannregulering, frigjorde Haaland ved pause i Norge-Armenia

Forfatter av en tannregulering, frigjorde Haaland ved pause i Norge-Armenia

by Edvard Munch

Det tok Erling Haaland bare 45 minutter å bli avgjørende ved tre anledninger i Norges 9-0-seier over Armenia. Berørt gikk Borussia Dortmund-spissen til ro.

Norge vandret denne tirsdagskvelden mot Armenia. 5-0 til pause, 9-0 sluttresultat. Totalseier til Erling Haalands lagkamerater, som ikke får se neste verdenscup i Qatar.

Under denne ensidige vennskapskampen, avkortet av det røde kortet mottatt den 17. av den armenske forsvarsspilleren Arman Hovhannisyan, skilte Erling Haaland seg ut. Et første mål i minutt 24, før et andre på pause i første omgang (45+1). Borussia Dortmunds stjernespiss var også en avgjørende pasning på halvtimen (30) for sin midtbanespiller Kristian Thorstvedt.

Bare her kom Erling Haaland ut til pause. A priori ikke noe særlig alvorlig for den 21 år gamle spissen. Ved å utnytte størrelsen på resultattavlen og det faktum å spille en vennskapskamp, ​​gjorde Ståle Solbakken, den norske treneren, et firedobbelt bytte ved pause. Blant de fire utgående spillerne er BVB-stjernen. Heklet og presset av tøffheten til de armenske forsvarsspillerne i løpet av første omgang, ble den norske spissen eliminert mer som en forholdsregel enn på grunn av reelle skader.

Erling Haaland skiller seg ut som forårsaker rødt kort til Armenia (17.), etter å ha mottatt en voldsom takling. Synlig ufarlig slag da Dortmund-spilleren scoret sitt første mål sju minutter senere. Forholdsregler som burde glede Marco Rose, på siden av Tyskland. Skadet i februar har den tyske trenerens protesjé gått 204 minutter uten å score i ligaen. En evighet.