Home » Latviske hockeyspillere taper mot Tyskland, når ikke kvartfinalen i mesterskapet. Utvalgt / Artikkel

by Russell Crowe

Det tyske laget sikret en tomålsledelse på de første sju minuttene. Rodrigo Ābols scoret for Latvia i den andre tredjedelen, og reduserte gapet.

Spissene Renārs Krastenbergs, Lauri Dārziņš og Ronalds Ķēniņš ble anerkjent som de beste latviske spillerne i turneringen. I den siste kampen på det latviske landslaget mottok en annen spiss Miķelis Rēdlihs prisen for beste spiller. I den samlede mesterskapsrangeringen ble Latvia rangert som 11.

Den store støtten fra publikum jublet det latviske laget, men resultatet ble avslørt av gjestene i det fjerde minuttet.

Det tyske laget avslører resultatet

Jons Peterka sendte pucken fra vid vinkel nøyaktig over keeper Jānis Kalniņš sin skulder og under stolpen.

Tyskerne dobler ledelsen

Tyskerne klarte å nå 2: 0 i det 7. minuttet Marcel Neelso hadde en sjanse til å snu saken. Det latviske landslaget brukte ikke to numeriske flertall i den første tredjedelen, tyskerne – en.

Intervju med Uvi Balinski etter første tredjedel

Forsvareren til det latviske landslaget, Uvis Balinskis, sa i et intervju med Latvian Television etter den første tredjedelen at laget burde spille lettere og flytte pucken fremover. Slutten av den tredje var god og burde fortsette, la Balinskis til.

Rodrigo Ābol resultater

Under press fra de latviske hockeyspillerne begynte den andre tredjedelen, mens tyskerne ble besatt av angrep og falt i forsvar. Ābols gled av en forsvarsspiller i trioen og stupte med presisjon etter en kamp med Balinski.