Home » L’Équipe – Kontinuerlige sportsnyheter.

L’Équipe – Kontinuerlige sportsnyheter.

by Edvard Munch

«Vi viste at vi var samlet, at vi kunne forsvare sammen.» Før D8-mikrofonen viser Yann M’vila sin tilfredshet. Bleuets nådde en av sine «mål»: de slo Norge (1-0) uten å slippe inn mål. På slutten av denne første etappen av Euro Cup-sluttspillet tok France Espoirs-laget et viktig skritt mot den israelske turneringen. Med litt mer presisjon kunne han dukket opp enda roligere i Norge neste tirsdag for andre etappe. Faktum er at selv et 2-1 tap ville kvalifisere Bleuets.

Denne fredagen, på gresset til Stade Océane, kontrollerte Erick Mombaerts» spillere generelt debattene, avbrutt i det 72. minutt av ankomsten på gresset til flere pro-palestinske demonstranter som ba om boikott av turneringen. Bleuets åpnet scoringen fra dødball, takket være en annen «returner» fra A: Raphaël Varane. Med liten suksess så Real Madrid-forsvareren sin heading lure Ostbo (22., 1-0). I andre omgang burde Cabella ha tjent en straffe (57.), mens aktiviteten til Knockaert, starter, ikke ble belønnet. Begge skuddene hans ble stoppet av den norske keeperen; Griezmann var for kort til å ta ansvar for den første (80.). Pajot kastet bort den siste franske muligheten utenfor banen (90+5).