Home » Norge og Kasakhstan slo trygt Latvia U-20-lag – Hockey – Sportacentrs.com

Norge og Kasakhstan slo trygt Latvia U-20-lag – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

• Både nordmennene og kasakkerne avgjorde kampens skjebne i andre og tredje periode. I løpet av de siste 40 minuttene kastet skandinavene fire ubesvarte pucker mot Latvias neste rivaliserende ungarske høyborg, og samlet tre prestasjonspoeng for Andreas Dal (2+1), Sander Vold (1+2) og Sander Engebraten (0+3). .

• Den nesten ødeleggende seieren for Norge var naturlig, da Norge scoret 17 flere skudd (30-13) enn motstanderne.

• Kasakhstan slet i første halvdel av kampen med å bryte ned Danmarks forsvar, og scoret sitt første mål på bare 32 minutter da Konstantin Morozhnikov skilte seg ut i gjestenes rekker, og scoret to ganger i kveld. Kasakherne vil kjempe mot den hviterussiske lederen i morgen; Det ville vært veldig nyttig for det latviske laget om Kasakhstan kunne ta minst noen få poeng fra dem.

U-20 verdenscupdivisjon 1A – dag 3, Horsholm (Danmark)