Home » Er det en rakett? Nei, det er Erling Haaland! For et norsk mål [WIDEO] Pi³ka no¿na

Er det en rakett? Nei, det er Erling Haaland! For et norsk mål [WIDEO] Pi³ka no¿na

by Russell Crowe

I det 12. minutt utnyttet Erling Haaland Wolfsburg-forsvarernes misforståelse, snappet ballen og startet på mål. Ingen kunne nå den, så keeper Koen Casteels måtte få ballen ut av nettet.

Se videoen
Superligaen er et hardt slag for Bayern München, som gjør det bra økonomisk. «De kan fordømme seg selv i periferien av fotball»

– Haalands dødelige mål. Akselerasjon som Ronaldo Nazario – Spanske «Marca» skrev om ham. Etter en times spill spilte Borussia svakt, for Jude Bellingham, en 17 år gammel engelskmann, så det andre gule kortet. Men selv om BVB spilte jackpot, klarte den å øke ledelsen. Haaland slo til igjen. Mahmoud Dahoud slo frispark og spissen snappet ballen på midtbanen og smalt den i motstanderens mål. For nordmannen var det allerede mål nummer 25 denne sesongen. Bare Robert Lewandowski har flere: 36.

Kampen endte med stillingen 2:0. Łukasz Piszczek spilte hele kampen og kan være fornøyd med seg selv. Polakken registrerte fem skudd, tre stjeler og vant halvparten av kampene.

Den desperate appellen til sønnen til en Bayern-manager etter et snøskred av hat. «Forlat søstrene dine og moren din»

Situasjonen ved bordet

For Borussia var det en enormt verdifull seier, for mot en rival som også drømmer om Champions League. Til tross for å beseire Mainz 1:2, er Bayern München leder av Bundesliga. Bayern har 71 poeng, RB Leipzig er nummer to og ti poeng bak, men de har spilt mindre. Wolfsburg er tredje (57 poeng) og sisteplass er en premie gr ± i LM er det okkupert av EIntrach som har 56 kamper, men har et bakoverspill. Borussia er femte, 55 poeng.

You may also like