Takk alle sammen for å følge den.

De blå taper mot Norge (22-27)

Etter nok en vanskelig kamp tapte Les Bleus for et effektivt og vanlig Norge, i motsetning til franskmennene.

Fem minutter igjen og fem mål igjen! (20–25, 55)

La oss gå Blues. Det er bare noen få minutter igjen til å prøve å komme tilbake.

Spenningen avtar! (19-25, 52)

De blå er nå seks mål bak med åtte minutter igjen. Franskmennene bommet akkurat på et 7-meterskast.

Avstanden forblir den samme! (19–24, 49)

«Bluene» er fem mål bak og kan ikke lukke gapet.

«Bleus» må «få oss til å glemme deres mislykkede deltakelse i konkurransen» i de olympiske leker

Dika Mem! (18-21, 46)

9. personlige mål av FC Barcelona-spilleren som returnerer de blå til tre poeng. Kom igjen!

The Blues er fortsatt vage! (16-20, 45)

Det går sakte offensivt uten Dika Mem Til tross for Luka Karabatics mål, falt de blå og led under norsk effektivitet.

Norge tar av igjen (15-20, 41.)

Til tross for en bedre start på andre omgang, gikk de blå i fella igjen og Norge tok igjen en femmålsledelse.

Dika Mem holder Blues i live! (14-17, 36)

Franskmannen brenner i denne delen. Han scorer sitt syvende mål og 50 % av de blå målene siden kampstart.

Dika Mem.
Bernadett Szabo / REUTERS

Dika Mem gjenoppliver (igjen) Blues (12-16, 32.)

Bleus nummer 10 vekker Bleus-høydepunktet til live ved å score sitt femte mål. Kom igjen!

Hvile: The Blues dårlig administrert (11-16)

I en vanskelig start på kampen lå de blå under fem mål ved pause.

To mål på rad for Fábregas! (11-15, 28)

Ludovic Fábregas avslutter i det tomme målet og de blå går tilbake til fire mål.

Dika Mem scorer mål! (9-15, 26)

To mål på rad fra Dika Mem, som gjenopplivet Bleusen litt få minutter før pause.

Nordmennene øker gapet! (7-14)

Hver offensiv scorer et mål for nordmennene, som leder med syv mål mot de ineffektive Blues.

Guillaume Gille og teamet hans må reagere (7-12)

Guillaume Gille.

Offensiv omsetningsfest!

I likhet med Descat, mislykkes mange Blues-forseelser etter noen få turnovers.

Dika Mem igjen! (6-10)

Nummer 10 av Blues er den eneste som er effektiv foran buret.

Norge tar av (4-9, 17.)

Franskmennene lykkes ikke i skuddene sine, og heller ikke nordmennene som fortsetter å score mål. Dette begynner å bli bekymringsfullt.

Hugo Descat på relanseringen! (4-7, 15)

To minutter for en norsk spiller. 7-meterskast for Descat som returnerer de blå til tre mål.

Descat.

Dika Mem and the Blues bommet på starten

Dika Mem.

Første blå timeout (2-6)

Komplisert start for Guillaume Gilles menn.

Nadim Remili mangler suksess (2-5)

Nummer 5 av Bleus har akkurat truffet to innlegg på rad med to skudd. I neste angrep tok nordmennene en tremålsledelse.

Norge tar ledelsen (2-5)

Nordmennene scorer tre mål og tar ledelsen.

Dika Mem nullstiller den blå telleren! (1-2)

Det blå tallet 10 går alene i nærheten av området etter å ha sett en norsk forsvarsspiller falle. Ballen hans treffer tverrliggeren, men går inn. Vakker finish.

Sterk start på spillet! (1-1, 5.)

De blå og de norske snubler med hvert sitt forsvar. Begynnelsen av møtet er veldig fysisk. Ingen mål på fire minutter.

Hugo Descat! (1-1, 2.)

Det franske tallet 25 setter nok en gang «bleus» på like vilkår.

Norges første mål (0-1, 1.)

Etter å ha tapt den første ballbesittelsen slipper de blå inn det første målet. Sagosen åpner den norske disken.

Her går vi!

Første besittelse av det franske laget.

Blues må forstå hverandre godt

Nikola Karabatics lagkamerater tapte sin første kamp mot Danmark (37-29). Nordmennene slo Argentina (36-31).

Sammensetningen av Blues.

Frankrike-Norge live er her!

Velkommen til direktekommentarer for den andre Blues håndballkampen for menn. De møter Norge på Arena Paris Sud. Start: 19:00.