Home » Gode ​​nyheter for de oransje: Norge må trolig klare seg uten Haaland i kvalifiseringen til VM

Gode ​​nyheter for de oransje: Norge må trolig klare seg uten Haaland i kvalifiseringen til VM

by Russell Crowe

Norge må kanskje klare seg uten toppscorer Erling Haaland i kommende VM-kvalifiseringskamper. Den 21 år gamle Borussia Dortmund-spissen har slitt med en muskelskade i mer enn en uke og blir derfor også fraværende lørdag i seriekampen mot FC Augsburg. Selv om Haaland er innkalt av den norske landstrener Stale Solbakken, ønsker ikke trener Marco Rose å gi slipp på nummer 9 ennå.

– Han blir hos oss inntil videre og reiser ikke til det norske landslaget, sa Rose. Uten Haaland tapte Dortmund forrige uke i Bundesligaen mot Borussia Mönchengladbach (1-0). Det tyske laget vant mot Sporting Portugal i løpet av uken i Champions League takket være et mål fra det nederlandske laget Donyell Malen: 1-0 Både Dortmund og Ajax har 6 poeng i gruppe C etter 2 kamper.

Mot Tyrkia og Montenegro
Norge er i gruppen med de oransje i VM-kvalifiseringen. Begge land har 13 poeng på 6 kamper, basert på målforskjell ligger det nederlandske laget på topp. Nordmennene møter Tyrkia førstkommende fredag ​​i Istanbul og er vertskap for Montenegro i Oslo 3 dager senere.

12 mål på 15 landskamper
Haaland scoret 12 mål for Norge på 15 landskamper. Solbakken har kalt opp kantspiller Dennis Johnsen, tidligere Ajax-spiller, sc Heerenveen og PEC Zwolle, for første gang. Johnsen, 23, spiller nå i Italia med Venezia.

You may also like