Home » Gode ​​nyheter Orange: Tyrkia og Norge i balanse

Gode ​​nyheter Orange: Tyrkia og Norge i balanse

by Russell Crowe

8. oktober 2021 – Norge har ikke klart å holde tritt med det nederlandske laget. Det skandinaviske laget gikk ikke lenger enn uavgjort 1-1 på besøk i Tyrkia. Forskjellen i stillingen mellom det nederlandske laget og Norge er nå to poeng. Lagkameraten hans Gibraltar står fortsatt på null poeng.


Nordmennene, som måtte unnvære den skadde superspissen Erling Haaland, hjalp Tyrkia inn i selen tidlig i kampen. Takket være en stor feil bakfra, kunne Muhammed Kerem Aktürkoglu scoret sitt første mål for det tyrkiske laget. Han fikk imidlertid ikke nyte ledelsen lenge. Det var Kristian Thorstvedt som satte inn utligningsmålet kort før pause på hjørnespark.

På grunn av trekningen er det nederlandske laget den store vinneren. Valget av landslagstrener Louis van Gaal slo Latvia (0-1) og åpnet dermed et gap på to poeng i forhold til de norske. Dessuten var Tyrkia også i en større ulempe. Den nåværende nummer tre i gruppen følger det nederlandske laget med fire poeng.

Gibraltar – Montenegro: 0-3
Gibraltar har ennå ikke klart å ta det første poenget i gruppen. Montenegro var også for sterke på hjemmebane: kampen endte med 3-0-seier til gjestene. Gibraltars tall er svimlende. Lillefingeren har kun scoret tre ganger og har allerede hatt 28 treff.

You may also like