Home » Haaland scoret et mål, viste fingeren mot tribunen, og der … En veltalende gest fra en fan [WIDEO] Pi³ka no¿na

Haaland scoret et mål, viste fingeren mot tribunen, og der … En veltalende gest fra en fan [WIDEO] Pi³ka no¿na

by Russell Crowe

Erling Haaland er desidert en av de mest ettertraktede spillerne på overgangsmarkedet. De store gigantene i europeisk fotball kjemper om nordmannen og det har lenge vært spekulert i hva neste stopp i den unge forwardens karriere blir.

Se videoen
Borek: Noen prøver å overbevise Lewandowski om dette. Dette er absurd

En betydelig gest fra Wolfsburg-fansen. Jeg var ikke fornøyd med Haalands mål

Haaland startet denne sesongen med stil og fra Borussia Dortmunds første kamp har han dratt laget på ryggen. Dessverre hadde han i midten av oktober en muskelskade som utelukket ham fra spill i mer enn en måned. Men frem til skaden hadde nordmannen utrolig statistikk, og scoret 13 mål og tre assists på bare 10 kamper i alle konkurranser.

Stjerner er ikke til salgs. Xavi avviser ryktene om overgang til FC Barcelona

Lørdag kom imidlertid Haaland tilbake på banen etter en lang pause og gjenopptok umiddelbart skytingen. Spissen dukket opp på banen i minutt 73 og scoret en skikkelig atomtakling, for etter åtte minutters spill scoret han et mål som ble scoret av Utfall til 3:1 for gjester.

Dariusz Mioduski«De bryter ryggraden i profesjonell fotball.» Dariusz Mioduski under ild

Man kunne se på nordmannen hvor glad han var over å score sitt første mål på over en måned. Imidlertid likte ikke alle Haalands tilbakevending til filmingen. Kameraene fanget øyeblikket da den blide spissen peker en finger mot Wolfsburg-fansens tribuner i en gledes gest. En av fansen til vertslaget bestemte seg for å svare ham ganske veltalende.

You may also like