Home » «Latter.» Det mest skuffende europeiske laget ødelegger sjansene for M¦ Soccer 2022

«Latter.» Det mest skuffende europeiske laget ødelegger sjansene for M¦ Soccer 2022

by Russell Crowe

Ved å spille på slutten av kvalifiseringsrunden uten en skadet Erling Haaland, er det norske laget på nippet til å sløse bort sjansene sine i Qatar-VM i 2022. Lørdag ettermiddag var nordmennene med Odegaard eller Sorloth i troppen uavgjort. hjemme mot svake Latvia og ga tyrkerne (slo Gibraltar 6-0) for å ta unna andreplassen i gruppe G-sluttspillet.

Se videoen
Dette kan bli den nye stjernen til det polske laget. «Eufori blant fans»

Nordmennenes knock-up sikrer det i tilfelle kveldsseier mot Montenegro spill Nederland vil være i Qatar (for tiden 19 poeng). Nordmennene og tyrkerne (begge lag har 18 poeng hver, men tyrkerne har en bedre målbalanse) kjemper på sin side i siste runde om andreplassen, noe som gjør at de kan spille i sluttspillet i mars. . Begge lag skal spille borte: Tyrkia møter Montenegro og Norge møter Nederland. For at Norge skal slå Tyrkia, må de gjøre det bedre i spillet sitt Utfall av hans rival, eller med samme oppgjør (vinn/tap), legg til to mål i differansen mellom målene.

«Håpet om VM henger i en tråd»

Etter raset med Latvia føltes norske medier dystre. «Håpene om verdensmesterskapet står på spill», innrømmer Nettavisen-portalen. – Norge er avhengig av hjelp fra Montenegro i den siste kampen mot Tyrkia på tirsdag om de ønsker å spille Qatar-VM-sluttspillet, legger han til.

«Karpaterbrigaden» ankommer Polen. PZPN og politiet reagerer

«Stale Solbakkens lag spilte en forferdelig første omgang, men kom seg i andre. Etter Elyounoussis scoring så det ut til at de hadde sluppet unna, men målet ble avvist for offside, noe som betyr at håpet om VM nå står på spill. «På lørdagens møte.

«Det var en skuffende natt i Norge», avsluttet TV 2-ekspert Jesper Mathisen.

— Trolig er billetten til verdensmesterskapet ødelagt, så skuffelsen er veldig stor, la tidligere norske landslagsspiller Egil Olsen til på TV 2 etter kampen. «Det virket som om noen spillere var for anspente og opphetede. Dette er veldig skuffende, jeg vil til og med le.

«Fatal prestasjon» og «Tappet mulighet»

«Utpakket til randen forventet nasjonalstadion store nyheter, men i stedet ble historien fra de siste 21 årene gjentatt», skriver portalen VG.no. Norge spilte sist i VM i 1998 og i EM i 2000 (det er den eneste EM så langt). De neste fem VM-kvalifiseringskampene (og for øyeblikket den sjette) og fem Euro Cup-kvalifiseringskampene endte imidlertid alltid på samme måte: fiasko. Norge er trolig det største fraværet fra store turneringer i det 21. århundre: lag som Nord-Makedonia, Latvia, Albania, Nord-Irland, Bulgaria og Finland har deltatt i disse store turneringene, men nordmennene (som i 2010 ble nummer 12 på FIFA-rankingen! ) avslutte elimineringen på samme måte: fiasko.

«Norge sløste bort en stor mulighet til å score tre uvurderlige poeng. Seieren kunne ha ført til at Nederland kjempet om en direkteplass i verdenscupen på noen få dager, og de mistet også kontrollen til Tyrkia om en andreplass i sluttspillet. «. «han la til.

For mer sportsinnhold, besøk Gazeta.pl!

Portalen hentydet også til det ukjente målet til Elyounoussi. «Mohamed Elyounoussi sendte Ullevall Stadion til himmels i det 82. minutt. Han så ut til å ha scoret det avgjørende målet, men etter videoanalyse ble skuddet annullert for offside,» ble det rapportert med øyeblikkelig jubel på Oslo stadion.

«Solbakken byttet lag i pausen, og dette skapte en vinnersjanse. Men det varte ikke lenge og direkte opprykk til verdensmesterskapet kan nesten glemmes,» beklaget på sin side TV2, så kommenterte trener Stale Solbakken og Mohamed.

VM Costa Rica Canada FotballLandet med nesten 40 millioner innbyggere har gått amok. Jeg kunne gå tilbake til VM etter 36 år! «Generasjon av gull»

– I første omgang kastet vi bort den første halvtimen, så forbedret vi oss litt og i den andre spilte vi veldig bra. Våre angrep skapte syv gode situasjoner, vi bommet veldig lite. Uansett alt dette er det ekstremt skuffende at vi ikke vant – sa Solbakken.

– Jeg trodde jeg klarte å score vinnermålet. Fansen våre ga stadion en magisk atmosfære, takket være at vi kjempet for et gunstig resultat i andre omgang. Vi er alle skuffet til slutt. Vi vil imidlertid ikke gi opp før siste fløyting i Holland og først da vil vi se hva det vil bringe oss – kunngjorde Elyounoussi.

De avgjørende kampene til gruppe G, Nederland – Norge og Montenegro – Tyrkia, spilles tirsdag 16. oktober klokken 20.45.

You may also like