Home » «Modell». Papierska i Norge, Piszcza³ka for sin mastergrad. Hva skjer med resten?

«Modell». Papierska i Norge, Piszcza³ka for sin mastergrad. Hva skjer med resten?

by Russell Crowe

Å vinne i «Topmodellen» garanterer ikke alltid en karriere innen modellering. Skjebnen kan være ond og tiden bekrefter de sanne vinnerne av showet. Og det er ikke alltid de som vant førsteplassen i konkurransen.

Se videoen
Pauser i opptakene av «Top Model» som Joanna Krupa tilbringer med datteren

Terrazzino er en ekte katt, det er ingen nåde i trening. Hvordan ble Iza Małysz evaluert?

Paulina Papierska

Paulina Papierska vant den første utgaven av «Top Model». På showet ble hun kjent som en veldig sjenert person, men fra episode til episode brøt hun ned interne barrierer, og fikk mer og mer sympati fra seerne. Det er vanskelig å tro at det har gått 11 år siden Papierskas seier. Imidlertid er det forgjeves å lete etter henne i motemagasiner eller catwalks: kvinnen forlot drømmene om en modellkarriere. Hennes siste Instagram-innlegg er fra juli 2020. Vi vet at hun bodde i Norge på den tiden, hvor hun og mannen hennes var ansvarlige for å oppdra to barn: Gabriel (født 2017) og Alex (født 2020).

Paulina PapierskaPaulina Papierska Instagram / @papierskapaulina

Olga Kaczyńska

Olga Kaczyńska er vinneren av den andre utgaven av «Top Model». I motsetning til forgjengeren, var det først etter showet hun ble sett i forskjellige motekampanjer. Dessverre ble det raskt tapt å høre om henne. Kaczyńska forlot modelleringsplaner til fordel for … medisin. Tidlig i juli 2021 ble hun uteksaminert fra Warszawa Medical University og samme måned giftet hun seg med partneren Łukasz Samoliński.

Olga Kaczyńska: hva gjør du etter Olga Kaczyńska: hva gjør du etter «Top Model»? Foto. Instagram / olgakaczynska

Agat RubikAgata Rubik sendte barna på skolen 31. august. Internett-brukere sjokkert

Anna Piszczałka

Anna Piszczałka deltok i den første utgaven av «Top Model» og tok tredjeplassen. Selv om hun var på siste plass på pallen, forble hun i den polske showbransjen lenger enn vennene hennes som overgikk henne i konkurransen. På Instagram-profilen hans kan du finne en rekke bilder fra profesjonelle fotoshoots. I 2020 skrøt Piszczałka av at han hadde fullført sine masterstudier i kulturstudier ved kardinal Stefan Wyszyński-universitetet i Warszawa. Gratulerer!

Anna PiszczałkaAnna Piszczałka Fot. Instagram

Zuzanna Kołodziejczyk

Zuzanna Kołodziejczyk er fortsatt aktiv på sosiale medier, og trolig har alle kjente designere blitt vant til hennes tilstedeværelse i motebransjen. Først var hun en sjenert jente med komplekser, men så spredte hun vingene og viste hva hun kan. Han vant hjertene til «Top Model»-seere ved å vinne showet og begynte deretter en karriere som fortsetter til i dag. Zuza har det veldig bra i kjendisverdenen og har vært i et lykkelig forhold i syv år.

Zuzanna KołodziejczykZuzanna Kołodziejczyk instagram.com/zuzol

Amelia Windsor er det mest sexy medlemmet av kongefamilienKunngjort det vakreste medlemmet av kongefamilien. Det er ikke Meghan Markle eller prinsesse Kate

Patryk Grudowicz

Patryk Grudowicz vant den sjette utgaven av «Top Model». Joanna Krupa la ikke skjul på at det var hennes favoritt. Selv om karrieren hennes stoppet betydelig etter å ha vunnet, viser Grudowicz sin Instagram at hun fortsatt prøver seg som modell.

Patryk GrudowiczPatryk Grudowicz Instagram.com/patryk_grudowicz

Michalina Manios

Michalina Manios er en deltaker som skapte stor kontrovers. Etter slutten av den andre utgaven av programmet dukket modellen opp på veggene, men forsvant snart fra showbransjen. Han kom tilbake og prøvde musikk og deltok i «The Voice of Poland», men sangeventyret varte bare et øyeblikk. Manios underviser for tiden svensk.

Michalina ManiosMichalina Manios Instagram / @maniosmichalina_official

You may also like