Home » Sjokkerende film Utøya 22. juli blir å se fredag ​​kveld på NPO 3

Sjokkerende film Utøya 22. juli blir å se fredag ​​kveld på NPO 3

by Russell Crowe

Torsdag 22. juli er det nøyaktig ti år siden: Anders Breiviks forferdelige bedrifter på Utøya, der han skjøt 69 tenåringer med kaldt blod. Filmen Utøya 22. juli forteller historien om den grusomme dagen og kan sees på NPO 3 på fredag Utøya 22. juli streaming gjennom blant annet Pathé Thuis og iTunes.

Historien
22. juli 2011 ble fem hundre ungdommer på en sommerleir på Utøya angrepet av en tungt bevæpnet høyreekstremist. Det var et traume som traff Norge helt inntil, og gjør det den dag i dag. 19 år gamle Kaja tilbringer noen dager på øya sammen med sin yngre søster Emilie. De to krangler fordi Emilie ikke er i humør for camping og ikke har lyst til å gå på grillen. Og slik havner Kaja alene. Da høres plutselig det første skuddet.

Guide.tv anmeldelse:
Spørsmålet er selvfølgelig om jeg skal lage en film om noe så grusomt som angrepet 22. juli 2011. Skaperne av Utøya 22. juli Det har jeg valgt, og det er en god film i seg selv. Terrorhandlingene til Anders Breivik har et grusomt ansikt i denne produksjonen, fordi vi faktisk ser for oss selv på øya. Det er godt gjort av filmskaperne, men det faktum at filmen har en sann historie gir en bitter ettersmak.

Utøya 22. juli (2018) er vurdert til 7,2 på IMDb og kan sees på NPO 3 fredag ​​23. juli klokken 23:50 Sjanger: Drama, Spenning. Varighet: 93 minutter.


Kommentar

Legg igjen kommentaren din nedenfor Sjokkerende film Utøya 22. juli blir å se fredag ​​kveld på NPO 3 eller klikk her hvis du liker denne artikkelen:

You may also like