Home » VIDEO⟩ Kazakevich: Vi kunne forvente noe mer – fotball

VIDEO⟩ Kazakevich: Vi kunne forvente noe mer – fotball

by Russell Crowe

Det latviske landslaget spilte sin siste hjemmekamp i VM-kvalifiseringsturneringen 2022 på mandag, og møtte Tyrkia på Rigas Daugava Stadium. Uten å forsvare et mål og passere det avgjørende målet under kompensasjonen for kampen, led det latviske laget et nederlag med en score på 1: 2 (0: 0).

«Resultatet er alltid på resultattavla, så han fortjener det alltid. Gitt kvaliteten på spillet vårt og mulighetene vi har skapt, kunne vi ha forventet noe mer. Jeg vil gratulere laget med deres prestasjoner, kvalitet og kampånd. «. «Fra et synspunkt av kvaliteten på spillet, likte jeg til og med denne kampen mer enn kampen i første runde i Tyrkia,» sa Kazakevich på pressekonferansen etter kampen.

«Det var en rekke individuelle feil. I hvert av måltapene klarte vi å unngå dem med forskjellige handlinger. Dette er selvfølgelig også spillererfaringen som tyrkerne demonstrerte. Det er mye å lære av en slik kamp, ​​sa treneren.

«Vi hadde et stort ønske om å angripe og skape muligheter helt til kampslutt, og det sier meg mye om den mentale forberedelsen til laget. Det at vi så etter muligheter på slutten av kampen er et godt tegn. «

«I det nittifemte minuttet av en kamp å få en 11-metersstraff på vårt eget mål, er det selvfølgelig en stor skuffelse.» Ikke alle spillerne som kom inn på banen klarte å komme inn i en så vanskelig kamp, ​​sa Kazakevich.

«Vi forventet et poeng i disse to kampene hjemme, så det er skuffende, men innholdsmessig synes jeg vi viste to gode kamper på kort tid. Takk for det du gjorde! Jeg tror fansen så det også, fordi i begge partier kjemper vi om de siste poengene».

Det latviske laget avslutter kvalifiseringsturneringen med to bortekamper i november mot Norge og Gibraltar.

You may also like