Home » Norge møter Angola før de møter Frankrike

Norge møter Angola før de møter Frankrike

by Edvard Munch

Den fremtidige motstanderen til Les Bleues beseiret Angola omfattende denne onsdagen foran hjemmepublikummet deres (37-19).

Norge, fremtidig motstander av franskmennene, innledet hovedrunden i håndball-VM med en enkel seier mot Angola (37-19) som bringer det nærmere kvartfinalen, onsdag foran hjemmepublikummet i Trondheim.

Nordmennene og deres stjerne Nora Mork, som kunne strekke på bena og armen (tre mål på seks forsøk) etter å ha reddet seg i innledende runde, slutter seg til Les Bleus på toppen av gruppe II (6 poeng).

De vil kvalifisere seg hvis de slår Slovenia (4 poeng etter 31-27 seier mot Sør-Korea) på fredag. Samme situasjon i gruppe IV (som møter Frankrike i kvartfinalen), i Frederikshavn (Danmark), dominert av Spania og Nederland (6 poeng hver).

Spanjolene brukte 45 minutter på å måle argentinerne (30-23), som var foran ved pause (13-12), før de løp inn i Mercedes-keeper Castellanos Soánez (12/34).

Nederlenderne hadde allerede utvidet gapet ved pause mot Brasil (18-13, 35-27 i sluttresultatet), allerede eliminert. Bare Tsjekkia (4 poeng etter å ha slått Ukraina 30 til 23) kan fortsatt delta i kvalifiseringen, som spilles fredag ​​mot Spania.