Home » Norge dominerer den eneste mixed stafett i Nove Mesto, Frankrike 4.

Norge dominerer den eneste mixed stafett i Nove Mesto, Frankrike 4.

by Ashley Olsen

Seier i mixed stafett noen timer tidligere oppnådde ikke Frankrike doblingen i den individuelle mixed stafett denne søndagen under verdenscupen i Nove Mesto (Tsjekkia). Som alltid var det Norge som vant sammen med makkeren Marte Olsbu Roeiseland-Vetle Christiansen foran Sveits (17»6 bak) og Latvia, som vant sin første verdenscupstafettpalle (29»5 bak).

Disse tre landene gjorde også forskjellen bak riflen da de klarte å begrense brudd uten å gå gjennom utvisningsringen. Dette var ikke tilfelle for Frankrike, som løp hele løpet etter å ha vært for sent på grunn av en strafferunde fra Anaïs Chevalier-Bouchet under deres første etappe.

Tyskland og Sverige savner hverandre

Da de kom tilbake en stund til pallen etter den andre stinten av Chevalier-Bouchet – 3. plass i sprint og jakt denne helgen – klarte ikke Blues og Antonin Guigonnat å komme tilbake i den siste stinten på grunn av et vanskelig skudd (1 runde, 11 interceptions), og endte 45»1 fra seier.

I likhet med Blues, la Tyskland (7. plass på 53»1 med 1 runde og 10 valg) og Sverige (9. plass på 1’15»2, 2 runder, 7 valg) for mange baller på veien til å håpe på noe bedre.