Home » AirBaltic planlegger å åpne en ny base i Tammerfors i mai

AirBaltic planlegger å åpne en ny base i Tammerfors i mai

by Edvard Munch

Per 9. februar i år hadde Air Baltic brukt 153,6 millioner av de 250 millioner euro, hvis utgifter er detaljerte, men det er ikke klart om de var forventet å bli dekket av aksjekapitalforhøyelsen.

publisitetsbilde

Det latviske nasjonale flyselskapet airBaltic vil åpne en ny base i Tammerfors, Finland i mai 2022, rapporterte LETA på vegne av flyselskapet.

Cocktail

I dag en god venn og hans vennlige skulder vil komme godt med! Horoskoper for 15. januar

13 timer

Nyheter


VIDEO. En dykker på Great Barrier Reef kommer over et uvanlig dyr som bare har blitt sett fire ganger i naturen.

15 timer

veselam

«Jeg er desperat fordi jeg ikke forstår hvorfor de straffer meg…” Folk blir stående uten medisiner betalt av staten på grunn av feilaktige data

21 timer

les andre nyheter

AirBaltic vil forbinde Tammerfors med seks direktefly og vil fortsette å fly til Riga.

Martins Gauss, administrerende direktør i airBaltic, sier at ved å ta et skritt utenfor Baltikum, fremmer flyselskapet fremtidig vekst og raskere avkastning. «Åtte nye fly vil bli med i vår flåte neste år, og vi vil tilby den beste forbindelsen til og fra Riga, Tallinn, Vilnius og Tammerfors. Mer enn 500 000 mennesker bor i Tammerfors-regionen, og våre tall viser at det er nok lokal etterspørsel etter reiser antenner, sier Gauss.

ANDRE LES NÅ

Jani Jolkonen, viseadministrerende direktør og Senior Vice President for Airport Networks hos den finske flyplassoperatøren Finavia, sier at Finavia har jobbet med airBaltic i flere år og åpningen av denne nye basen tar samarbeidet til et nytt nivå. Tampere-Pirkala Finavia flyplass er veldig viktig og vi har investert nesten 20 millioner euro i utviklingen av flyplassen de siste årene. Den nye basen vil gi tilgang til airBaltics europeiske ruter for lokale forretnings- og fritidsreisende, som vi håper vil dra nytte av de nye rutene, sier Jolkonen.

Fra mai 2022 vil airBaltic ha direkteflyvninger fra Tammerfors til Oslo i Norge og København i Danmark, Frankfurt og München i Tyskland, samt Malaga i Spania og Rhodos i Hellas.

I følge LETA-filen etablerte airBaltic allerede i 2010 en base i Finland, og valgte Oulu på den tiden. AirBaltic opererte også flytjenester på forskjellige innenlandsruter i Finland.

RELATERTE INNLEGG

Det ble rapportert at airBaltic Groups omsetning i første halvår i år var 49,963 millioner euro, 41,6 % mindre enn i samme periode i fjor, mens konsernets tap ble redusert tre ganger til 61,515 millioner euro.

Den latviske staten eier 96,14 % av stemmerettighetene i hovedstaden i airBaltic, mens den finansielle investoren, den danske forretningsmannen Lars Tussen, eier 3,86 %.

Emner

You may also like