Home » Ran i julenissens hus i Drøbak, Norge

Ran i julenissens hus i Drøbak, Norge

by Russell Crowe

Noen dager siden julbrøt folk seg inn i julenissens hus i Drøbak, som ligger i nærhetenOslo i Norge. Tregaarden Julehus, som er kjent for å være butikk og postkontor til Julenissen, ble overfalt natt fra fredag ​​til lørdag. En hendelse som ødeleggerjulestemning etter et litt trist år…

Stjålet julenisse, en ondsinnet handling i førjulstiden

Det var ved tiltredelse denne lørdag formiddag at sjefen for nissebutikken, Eva Irene Johansen, ble oppmerksom på tyveriet. Natt fredag ​​til lørdag brøt folk seg inn i det kjente huset til julenissen i Drøbak. Døren på baksiden av butikken, ut mot sjøen, ble prikket opp. Vinduene ble knust. Eva Irene Johansen antydet i VG Han ble overrasket over å se butikken med all den ødelagte julepynten og englene på gulvet. Omtrent € 500 ble stjålet fra kassaapparatet. Hun fortalte politiet at hun trodde denne handlingen mest sannsynlig var overlagt og at personen må være kjent med julenissens hjem. Foreløpig har politiet ingen mistenkte, men et lignende ran har også skjedd i en restaurant som ligger 50 meter fra «Julehuset». De to hendelsene er sannsynligvis relatert. Eva Irene Johansen sa at 2020 har vært vanskelig nok for butikken og at det er på tide at dette året tar slutt.

Julenissehuset i Drøbak @ Norvege-fr.com

Heldigvis, til tross for denne uheldige hendelsen, vil julenissen få en god start på turen i tide, og alle gaver vil bli delt ut over natten fra torsdag til neste fredag.

Drøbaks julehus, en institusjon i 32 år

I 1976 etablerte Willy Johansen julehuset i Tregaarden og postkontoret i Julenissen. I 1986 kjøpte Willy og Eva Johansen bedehuset i Drøbak by. Etter to års arbeid åpnet Julehus de Tregaarden dørene 27. august 1988.

Julenissens hus I de dominerende fargene rødt og grønt tilbyr den deg all slags julepynt (juletrekuler, nisser, brødkurver, lysestaker, kosedyr, spesielle julepapirservietter …) alt for å skape ditt julenorske.

Julehuset har også eget postkontor og frimerke for å svare på brev fra barn over hele verden! Hvert år mottar postkontoret mer enn 20 000 brev.

Julenissen Postkontor i Drøbak
Julenissen Postkontor i Drøbak @ Norvege-fr.com

You may also like