Home » Air France: 2 nyankomne i Lappland, retur fra Guadeloupe – Montreal

Air France: 2 nyankomne i Lappland, retur fra Guadeloupe – Montreal

by Roald Amundsen

flyselskapet Air France lanserer neste vinter to nye sesongtjenester mellom Paris CDG og Lappland, mot kittila i Finland og Tromsø i Norge. Det vil også relansere linjen som ble innviet i fjor mellom Pointe-a-Pitre Y Montreal.

I går ble de første destinasjonene til vinterprogrammet (oktober 2022 – mars 2023) til det franske nasjonale selskapet kunngjort. Fra og med 10. desember 2022 vil det tilby én flytur per uke mellom sin base i Paris CDG og flyplassen til kittila, operert av Airbus A320. Avganger er planlagt på torsdager kl. 10.05 og ankommer kl. 14.50, med returflyvninger som forlater finsk Lappland kl. 15.35 og lander kl. 18.30.

Samme dato vil SkyTeam-allianseselskapet innvie en linje mellom Roissy og flyplassen i Tromsø i Norge, igjen med en torsdagsflyvning på A320: CDG-avganger er planlagt kl. 8:20 for å ankomme kl. 11:50, returflyvninger går fra «den nordligste destinasjonen for hele Air France-nettverket -KLM» kl. 12:35 am for å lande klokken 16:25

Air France vil ikke ha noen konkurranse på disse to rutene til Lappland.

Koblingen mellom Paris og Rovaniemiinnviet siste desember, vil også bli forsterket av Air France, med «opptil 1 daglig flytur under feiringen av slutten av året.» Flyreiser til denne destinasjonen vil gjenopptas fra 27. november, med avganger fra CDG kl. 10.00 (ankomst kl. 14.30) og retur fra Finland kl. 15.25 (ankomst kl. 18.00).

» Kittilä, Tromsø og Rovaniemi ligger over polarsirkelen, i Lappland, hjemmet til julenissen. I denne regionen krysset av innsjøer, skoger og fjell er det mulig å oppdage isfiske, kanefart, oppleve en badstue eller til og med observere nordlyset. Kittilä er også kjent for å være fødestedet til den kjente finske forfatteren Arto Paasilinna. understreker flyselskapets pressemelding.

I tillegg til disse tre byene betjener Air France de nordiske landene Helsinki (Finland, en destinasjon som åpner sommeren 2021), København og Billund (Danmark), Oslo og Bergen (Norge), Stockholm og Gøteborg (Sverige).

Fra og med 22. oktober 2022 vil Air France også relansere sin sesongbaserte tjeneste mellom kl Pointe-à-Pitre-Guadeloupe karibiske polen og flyplassen til Montreal Pierre Elliott TrudeauHun også utgitt i 2021, med to ukentlige rotasjoner av A320-er med kapasitet til 20 passasjerer på Business-klasse og 154 på Economy. Avganger fra Vestindia er planlagt tirsdag og lørdag kl. 16.20 for å ankomme kl. 20.50, returflyvninger går fra Canada onsdag og søndag kl. 10.00 for å lande kl. 15.50.

Air France fortsetter å konkurrere med Air Canada og Air Transat på denne ruten.

Detaljer om flyruten og priser er tilgjengelig i airfrance.com. Denne flyruten kan endres og forblir underlagt innhenting av nødvendige myndighetsgodkjenninger. Den vil bli implementert under hensyntagen til de sanitære tiltakene som er i kraft i de forskjellige landene eller destinasjonene som betjenes. Før enhver reise inviterer Air France sine kunder til å sjekke innreisevilkårene og dokumentene som kreves ved ankomst til destinasjonen. For mer informasjon, besøk nettsiden airfrance.traveldoc.aero «.

©Airbus

You may also like