Home » Fotball: helgen for de røde djevlene og kongoleserne i diasporaen i Europa (Norge, Slovakia og Sveits)

by Edvard Munch

Norge, 17min dag, 2min inndeling

Start og Fait-Prévu Makoss, startende, slo Mjonalen 1-0. dette er den 4min sesongens eneste seier for Start, 13min og første ikke-nedrykk med 16 poeng.

Slovakia, 2min dag, 1d inndeling

DAC Dunajska Streda slo opprykk Komarno 2-0. Med Yhoan Andzouana starter og kaptein.

Sveits, 3min dag, 1d inndeling

Den nåværende mesteren får sitt første poeng for sesongen mot FC Zürich (2-2). Starteren, Sylver Ganvoula, så Katic frarøve ham sitt første mål i det 23. minutt.min minutt, med en takling mot tomt mål, scoret så 2-1 i det 54. minuttmin. I en lang klarering fra forsvaret, med ryggen mot mål, eliminerer den kongolesiske angriperen sin vakt med hodet, snur, akselererer og lurer keeperen med et kryssskudd som treffer stolpen. Hans andre mål for sesongen. Han ble erstattet med 81 årmin minutt.

Servette tapte for Lugano (1-3), til tross for at genevanerne åpnet scoringen. I uavgjort blir Bradley Mazikou beseiret i luften av Mahmoud (73′).min min.).

Fem minutter senere spiller venstrebacken med keeperen sin som… lar ballen gå i nettmaskene. Et kneblemål tilskrevet den kongolesiske forsvareren (1-2, 78min min.).

Lausanne tapte hjemme mot Saint-Gall (3-4). Vaudois mistet også Morgan Poaty, som ble skadet i 13. over.min minutt. Kévin Mouanga startet i midten og spilte hele kampen.

På rangeringen er Servette 2min med 9 poeng, godt foran Lausanne, 9min med 3 poeng og Young Boys de Berne, sist med 1 poeng.

Thun blir tvunget til å dele med Lausanne-Ouchy (1-1). Starter, Trésor Samba ble erstattet i en alder av 61min minutt.