Home » Haaland og Norge ydmyket av Østerrike

Haaland og Norge ydmyket av Østerrike

by Henrik Ibsen

Thibaut Simon, Media365, publisert søndag 13. oktober 2024 kl. 23:59.

Erling Haalands Norge ble knust i Østerrike (5-1). Manchester City-scoreren scoret ikke og ser nattens rival uavgjort på toppen av gruppe 3.

En kveld å glemme for Haaland og lagkameratene. Etter seieren mot Slovenia (3-0) med en dobbel fra Haaland, reiste Norge til Østerrike for å befeste førsteplassen. Men Arnautovics lagkamerater fulgte opp med en overveldende suksess mot Kasakhstan (4-0) og ventet i spenning på Norge. Kampen startet sterkt da Østerrike åpnet scoringen i det 7. minutt. Arnautovic som en god kaptein viser vei til lagkameratene. Med en serve fra Baumgartner lyser Inter-spissen opp Nylands tropp. Ustoppelig slag av den norske keeperen. Gjestene reagerer når Sorloth scorer sitt andre mål på to kamper. En heading som gjenoppliver Norge (39., 1-1).

Norge synker inn i Østerrike

Selv om stillingen er uavgjort ved pause, er andre omgang ensidig. Lokalbefolkningen tok igjen fordelen takket være en straffe konvertert av Arnautovic (49.), og tok deretter ledelsen et minutt ut i kampen. En heading fra Lienhart (58., 3-1), fulgt av en ny fra Posch etter et praktfullt innlegg fra Lienhart (58., 3-1). Sabitzer (62., 4-1). Norge har hodet under vann og slipper inn et siste mål signert av Gregoritsch med en heading etter en ny serve fra Borussia Dortmund-spilleren (70., 5-1). Østerrikes leksjon er over i kveld og Norge taper dårlig da motstanderen er tilbake i ledelsen med syv poeng og bedre målforskjell, +7 for Østerrike mot 0 for Norge. Haaland ser også Slovenias comeback etter seieren i Kasakhstan (0-1).

Hellas har fortsatt ansvaret

Den vakre greske uken fortsetter. Etter en overraskende suksess i England bekrefter Hellas seg hjemme mot Irland (2-0). Hellas, allerede vinneren i første omgang, hadde lenge problemer med de rødes innbytterkeeper. I en tilstand av nåde opprørte Kelleher de greske angriperne, men ga etter to ganger. Bakasetas» avviste skudd tillot vertene å ta ledelsen før de scoret det andre målet på pause. Avgjørende i lang tid forsøkte Kelleher et umulig spark, snappet opp av Mantalos. AEK-midtbanespilleren måtte bare score i et tomt mål for å bekrefte den gode prestasjonen til lagkameratene. Resultat: Hellas er tre poeng foran England med to dager igjen.