Home » VEF Rīga beseirer basketballspillerne Kalev / Cramo i starten av den latvisk-estiske ligaen. Utvalgt / Artikkel

by Russell Crowe

Kristers Zoriks fikk 19 poeng og Devondrik Volker la til 15 poeng. Devion Berry skilte seg ut med en ledelse på 27 poeng over Kalev / Cramo.

I første omgang fikk «VEF Rīga» en 20-poengs ledelse, men i andre omgang av kampen fornyet gjestene intrigene og nådde uavgjort i nest siste minutt. I de avgjørende episodene spilte imidlertid eierne av banen det kulere, og startet sesongen med seieren.

Rask handling i angrep og nøyaktige langskudd hjalp VEF Riga til å få en åttepoengs ledelse på sju og et halvt minutt (24:16). Samtidig var gjestenes forsøk på å angripe fra distanse etter reaksjonen til «VEF Rīga»-spillerne upresise og i første pause var eierne av banen ni poeng foran (28:19).

Også i fortsettelsen av 1. omgang satte angrepene til det estiske landslaget seg fast i forsvaret til hjemmelaget, mens «VEF Rīga» tok overtaket i kjappe angrep, og nådde Ron: 12 fra bunnen av kurven etter 42:22 Kalev / Cramo slo 18 3-poengere ved pause, hvorav kun fire ble truffet. «VEF Rīga» tok den lange pausen med 17 poengs ledelse (48:31).