Home » Estland, Slovakia og Norge – Innebandy – Sportacentrs.com også i kvartfinalen

Estland, Slovakia og Norge – Innebandy – Sportacentrs.com også i kvartfinalen

by Edvard Munch

Danmark – Estland 3: 5 (0: 0, 2: 2, 1: 3), kvalifiseringsrunde

• Det estiske landslaget hadde bukket under flere ganger for danskene i viktige kamper, men denne gangen klarte de å revansjere seg etter en målløs uavgjort i første omgang, i den andre byttet lagene først skudd langveisfra, men skjøt så fra fronten. ;

• I andre omgang gjorde Tanel Kasenurm et stort skudd, og tok tilbake ledelsen fra esterne, som ikke lenger lot ham passere. Et par minutter senere doblet Patrick Markus ledelsen, men halvannet minutt før kampslutt kastet Patrick Kareliuson ballen i motstanderens tomme mål;

• Et mål i siste minutt reddet ikke danskene og de forventes å bli nummer niende i turneringen når esterne forbereder seg til kvartfinalen mot Sveits.

Tyskland 3: 7 Slovakia (0: 3, 1: 1, 2: 3), kvalifiseringsrunde

• Slovakene spilte, i likhet med esterne, med de svakeste åtte i gruppeturneringen, mens tyskerne gikk på tre tap blant de sterkeste lagene. Lagene hadde møttes bare én gang i verdensmesterskapet, og tyskerne vant 7:5 for syv år siden;

• Denne gangen kom slovakene inn på banen som favoritter, som også bekreftet tilstanden sin på banen, og tok en tremålsledelse i første omgang, og kort tid etter pause scoret de også det fjerde målet. I fortsettelsen av kampen kom tyskerne flere ganger i nærheten av tomålsunderskudd, men det var ingen reell vinnersjanse;

• Interessant nok gikk den slovakiske lederen Mikhail Dudovic tom for poeng;

• Tyskerne skal spille om niendeplassen i mesterskapet, og konkurrere først med kanadierne. I mellomtiden forventes Slovakia å kjempe mot finnene i kvartfinalen.

Filippinene – USA 10: 5 (4: 3, 2: 1, 4: 1), kamp om plass 13 – 16

• Kampstarten var svært vellykket for Filippinene innebandyspillere, som scoret fire mål på mindre enn fem minutter. Men frem til pause visste amerikanerne hvordan de skulle bryte ned resultatet til et minimum;

• Etter pause byttet lagene innledningsvis ut mål mot målet, men perioden ble likevel vunnet av Filippinene med et minimalt resultat, som klarte å øke ledelsen til 10:4 i den siste tredjedelen, samtidig som amerikanerne kunne skyte. siste mål;

• Som et resultat har Filippinene tatt minst 14. plass i verden i sitt debutmesterskap, mens amerikanerne sliter med å holde seg unna sisteplassen i denne siste turneringen.

Thailand – Singapore 11: 6 (4: 1, 6: 1, 1: 4), 13 – 16 plass

• Det thailandske landslaget hadde slått singaporeanerne i de to foregående verdensmesterskapene. Og han gjorde det på det tredje passet;

• Thaierne klarte en 4:0-ledelse i første periode, selv om Singapore rykket nærmere 2:4 i starten av andre periode, med favorittene som ledet med 10:2 på slutten av andre periode. I siste periode klarte Singapore-laget å bryte gapet, men ikke spille det;

• På slutten av turneringen vil Singapore-laget konkurrere om å ikke forbli på sisteplass, konkurrere med amerikanerne, mens kampen mot Filippinene vil ta 13. plass.

Norge – Polen 7: 3 (2: 1, 1: 2, 4: 0), kvalifiseringsrunde

• Hvordan den siste kvartfinaleplassen ble utkjempet i berg-og-dal-banen. Nordmennene klarte en 2-0-ledelse, som polakkene svarte på med tre presise skudd, og kom seg foran pause;

• Så var det igjen på tide å score for nordmennene, som svarte med fem skudd på mål, ikke bare å spille back, men også bygge opp en solid ledelse, som ga dem seier og overgang til kvartfinalen;

• Rutinerte Ketil Kronberg scoret to mål for vinnerne, men Markus Lindgjerts var målscorer med to målgivende pasninger;

• Polakkene skal konkurrere med danskene i kampen om 9-12-plassen i turneringen, mens Norge får en vanskelig kvartfinalekamp med Sverige.