Home » Avgjørende uke for håndballstjernen Polman

Avgjørende uke for håndballstjernen Polman

by Russell Crowe

Jeg gleder meg til denne uken, sier den oransje spilleren. «Fysisk føler jeg meg bra. De siste testene har vært bra og styrken i beinet har kommet tilbake. Denne uken skal jeg teste kroppen og se hvor langt jeg er. Jeg kan allerede nå si at det ikke blir 100 prosent. veldig sikker på om jeg skal dra eller ikke, så dette blir en avgjørende uke.»

Polman vant verdenstittelen med det nederlandske landslaget for snart to år siden. Hun ble valgt som den beste spilleren i det verdensmesterskapet i Japan. Seks måneder senere rev Polman korsbåndet i høyre kne. Etter måneder med rehabilitering kom han tilbake til det nederlandske landslaget tidligere i år, men pådro seg en ny kneskade i mai som krevde operasjon. Derfor gikk Polman glipp av Tokyo Games.

«Jeg har trent hardt de siste to ukene i min danske klubb Esbjerg, men nå har jeg ingenting å gjøre i vektrommet. Nå må jeg ut på banen for å oppleve virkningen av å virkelig spille en-mot-en kamp igjen … individuelle situasjoner. Jeg er redd for det, det er fortsatt i hodet mitt, men jeg må gjennom det for å vite hvordan kneet mitt reagerer. si.»

Polman innser at å spille seksti minutter i strekk er en utopi. «Selv om det er to minutter eller fem minutter, må du begynne et sted. Vi får se det dag for dag. Jeg vet ikke hvor jeg er ennå, men jeg må vite det på slutten av praksisperioden. Så Of det er selvfølgelig opp til landstreneren å vurdere Om du kan ha nytte av meg i VM i Spania, men jeg må også ha en god følelse Det må være godt i hodet for å kunne spille håndball. nei, jeg vil ikke gå.»

Laget skal spille tre oppvisningskamper denne uken, mot Norge, Russland og Sør-Korea. Etter den triptyken bestemmer landslagstrener Monique Tijsterman hvilke atten spillere hun skal ta med til Spania. «Jeg vil ikke lenger være spilleren jeg var i forrige verdensmesterskap, men jeg håper virkelig jeg kan bli med. Selv om det vil være i en annen rolle, mer hjelpende i angrep og taktisk. Jeg må få frem andre kvaliteter, men Jeg tror absolutt at med min erfaring kan jeg være verdifull for laget, sa Polman.

You may also like