Home » Baltisk derby tapt, latviere sist kamp mot Norge – Innebandy – Sportacentrs.com

Baltisk derby tapt, latviere sist kamp mot Norge – Innebandy – Sportacentrs.com

by Edvard Munch

Estland – Norge 4: 5 (2: 2, 0: 2, 2: 0, 0: 1), kamp fra 5 til 8 plass
• Nordmennene oppdaget kampens utfall drøyt 30 minutter senere, da Ketil Kronbergs slo ballen rett under diagonalpasningen. I det andre minuttet doblet nordmennene scoringen, men etter sju minutter scoret tidligere «FBK Valmiera»-legion Artūrs Okružko med et flott skudd;

• I det niende minuttet var nordmennene nærme det tredje målet, men etter gjennomgang av videoen konkluderte dommerne med at ballen ikke gikk over mållinjen. Kort tid etter fikk esterne et godt tilbakeslag, med Patrik Kareliuson til 2:2;

• Midt i andre tredjedel provoserte Kronberg seg til å bryte reglene ved å ta straffekastet med makt. På slutten av den tredje kontret Arvīds Lindkvists i øverste hjørne, og fikk igjen en tomålsledelse for Norge;

• De avgjørende øyeblikkene nærmet seg i tredje omgang, men esterne var fortsatt bak to mål. Trenerne til våre nordlige naboer krevde en pause på 30 sekunder og brakte ut et samarbeid som hjalp Patrick Markus til å skille seg ut med et langskudd;

• Minutter senere ble reglene brutt mot Mark og med en vakker avslutning oppnådde Matthias Einaman 4:4;