Home » Bankkortsvindel: politiets varetekt oppheves for skiskytter Julia Simon, «lettet» over å ha klart å forklare seg

Bankkortsvindel: politiets varetekt oppheves for skiskytter Julia Simon, «lettet» over å ha klart å forklare seg

by Edvard Munch

Varetektsfengslingen til Julia Simon ble opphevet. Den 27 år gamle skiskyttermesteren bleHan var på audition i nesten 2 timer denne tirsdag ettermiddag. for «kredittkortsvindel og tyveri». Hun gikk fri. Begivenhetene går tilbake til sommeren 2022, under et treningskurs for det franske kvinnelaget i skiskytter i Norge, ble saken avslørt i juli i fjor av avisen. laget. Julia Simon er mistenkt for å ha handlet på internett flere uredelige kjøp av høyteknologiske produkter (Go-Pro-type) for et samlet beløp på rundt 2000 euro, ved bruk av bankkortet til sin partner Justine Braisaz-Bouchet, sendte sistnevnte inn en klage uten hans viten. Fakta som skiskyttermesteren, nummer 1 i verden, fortsetter blankt å benekte.

Hørt for første gang

«Min identitet er stjålet» Dette sa Julia Simon igjen denne tirsdagen til etterforskerne, som ble hørt for første gang siden åpningen av straffeetterforskningen. «Hun benekter det og fortsetter å benekte det»insistere Christian Borel, hans advokat. «Hun følte seg lettet over å bli lyttet til, siden hun i alle fall måtte bli lyttet til og gis forklaringer, noe hun gjorde helt normalt.» erklært til Frankrike Bleu Pays de Savoie. Husk at Julia Simón også presenterte klage mot X for identitetstyveri.

Flere bestillinger på høyteknologiske produkter ville blitt levert til Julia Simons hjem i Beaufortain, for et samlet beløp som maksimalt ville vært rundt 2000 euro. Hvem la inn bestillingen? Fra hvilken datamaskin eller smarttelefon? Med hvilken IP-adresse? Dette er hele utfordringen med de tekniske undersøkelsene som fortsetter. Tirsdag morgen ble datautstyr igjen beslaglagt.

«Julia Simón vil ha appeasement» (advokaten hennes)

«Det er ikke nok å ha et bankkortnummer for å kunne kjøpe varer av en viss verdi» advokaten spesifiserer. «Dette er kjøp for 500 til 600 euro, det er kodeoperasjoner, 3D-secure, Face ID-kontroll… så det er undersøkelser som er i gang og som vil avgjøre hva dette er.» «Vi snakker om kjøp som har vært refundert av banker (…) banker som ikke engang er sivile parter… Jeg håper at hver gang noens bankkort blir hacket vil det bli så mange undersøkelser!»han spøker.

lader

Maître Borel snakker om «ubetydelige fakta»Han er overbevist om at tekniske analyser vil gjøre at klienten hans kan frifinnes. «Julia Simons ønske er at disse tingene skal ta slutt, at vi skal gå tilbake til sporten, at hun skal gjenoppta sesongen med det franske landslaget og at ting skal gå tilbake til det normale (…) Julia Simon ønsker forsoning, hun er den første og Ante «Hun er en stor mester og starten på sesongen fortsetter å være hennes prioritet.» Den nye sesongen av verdenscupen i skiskyting finner sted 25. november i Sverige.

You may also like