Home » Berghuis-kritikk etter Oranges opptreden mot Norge: «Han er ikke en spiller vi kjenner»

Berghuis-kritikk etter Oranges opptreden mot Norge: «Han er ikke en spiller vi kjenner»

by Russell Crowe

Steven Berghuis sin kamp mot Norge var under gjennomsnittet, sier Barry Opdam. Den tidligere AZ-forsvareren hevder Ajax-angriperen burde vist mye mer enn han gjorde mot nordmennene.

«Steven var ved bunnen av det nederlandske målet med et innlegg i Wijnaldum. Han hadde også to fine kryss,» begynner Opdam, som gir tall for The Telegraphom Berghuis. «Men to er selvfølgelig for lite for en spiller av hans kaliber. Han var ikke fornøyd med pasningen og var lite involvert i spillet.»

Opdam nevner forskjellen mellom Feyenoord-spillet og Orange-spillet. «Dette var ikke spilleren vi kjenner fra Feyenoord. I De Kuip ga de ham alle ballene og spillerne visste at de kunne gå hvis han hadde ballen. I Orange nå er det litt annerledes. Du må venne deg til stilen hans , men han må legge mye mer på ballen, avslutter Opdam.

Nederland gikk ikke lenger enn uavgjort 1-1 på besøk i Oslo. Gitt at Tyrkia spilte uavgjort mot Montenegro i direkte overtid, kan Oranges lag fortsette å vente på ledelsen i gruppen for VM-kvalifisering.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like