Home » Bureau Sport: «Hvis Orange taper, er det Mark Ruttes feil»

Bureau Sport: «Hvis Orange taper, er det Mark Ruttes feil»

by Russell Crowe

Det nederlandske landslaget er tilbake i aksjon i morgen kveld. Laget til landstrener Louis van Gaal spiller mot Montenegro, med publikum. Det blir annerledes neste tirsdag når den oransje troppen møter Norge i et tomt Kuip. — Det er bekymringsfullt, sier Erik. Frank frykter også det verste. «Fotball har blitt bedre etter at publikum har kommet tilbake. Hvis vi ikke kvalifiserer oss til verdenscuppen, er det Jaap van Dissel, Hugo de Jonge og Mark Ruttes feil.»

Max Verstappen kan sikre seg tittelen under den brasilianske Grand Prix på søndag, men blir verdensmesterskapet hans også den største nederlandske idrettsprestasjonen? For Erik er det fortsatt volleyballgull for menn ved OL i 1996 i Atlanta, USA. Frank tenker «kanskje det». «Det er vanskelig for meg, fordi det er som å sammenligne epler med appelsiner.»

En bemerkelsesverdig skandale i kvinnefotballen er å holde menn opptatt. Aminata Diallo fra Paris Saint-Germain skal ha fått sin konkurrent på sin stilling, Kheira Hamraoui, banket opp av maskerte mennesker. «Jeg kan tenke meg noe med ham», fleiper Erik. Til tross for alt er mennene fortsatt spente på helgen. «Showets venn» Niki Terpstra vil fortsette å tråkke i ett år til. Det synes jeg er veldig kult, sier Erik. «Det synes jeg også», avslutter Frank.

You may also like