Home » Champions League: PSG Håndball slipper inn uavgjort i Norge

Champions League: PSG Håndball slipper inn uavgjort i Norge

by Russell Crowe

Tvunget til å spille frem og tilbake kvartfinale-sluttspill for kun å havne på 3. plass i gruppe B, innrømmet en litt selvtilfreds PSG uavgjort 30-30 på Elverum onsdag kveld på hjemmebanen deres, den 6.-plasserte norske klubben. Gruppe A på din side.

En rival som PSG hadde slått i sine fire siste møter, den siste med bitre 44-29 i begynnelsen av mars.

Det parisiske laget hadde en rolig, men kontrollert start, da flere angrep mislyktes fra begge sider de første ti minuttene på Terningen Arena i Elverum (4-4, 10.).

Det tok PSG rundt tjue minutter å grave et første betydelig gap over den brede lederen av norgesmesterskapet, takket være et mål fra Syprzak, en hel akse seks meter unna, med et skudd nedenfra (7-10, 19).

Det parisiske overtaket økte til fire mål i første omgang men nordmennene, hvis de slet mot PSGs vaklende forsvar, gikk til tider videre til sju mot seks, og klarte å begrense pausen og komme til pause 13-15.

Tilbake mot Nancy i ligaen dukket Elohim Prandi opp igjen i C1, tre måneder etter knivstikkingen 31. desember. På Elverum-siden var den fremtidige parisieren Dominik Mathé ikke plukket ut til denne rollen.

Etter pause så det imidlertid ut til at laget fra hovedstaden skrudde opp kampen, og tok raskt tilbake en betydelig ledelse (17-22, 41), spesielt takket være Syprzak, den parisiske toppscoreren i Norge onsdag kveld (12 mål). og Genty, utmerket, forfatter av et dusin parader. Alt uten å ta maskinene til maksimal kraft, Remili nøyde seg med et enkelt mål og Nikola Karabatic stille.

Konsekvens: en nedleggelse av Elverum, anført av Solstad, 8 mål og 100 % treffsikkerhet, for å komme tilbake til høyden ti minutter fra sluttsignalet (24-24, 50.).

Det norske laget tok til og med ledelsen seks minutter etter gang (27-26, 54.), før de registrerte uventet uavgjort mot den parisiske marinen.

Ingenting hindrer Raúl González sine spillere i å sove foran andre etappe i Coubertin neste torsdag. Men kanskje det vil være lurt å ikke projisere for raskt kvartfinalen som venter dem mot tyskerne i Kiel. Et helt annet par ermer.