Home » Corinthians-skjorten har Nikes nye tekstilteknologi

Corinthians-skjorten har Nikes nye tekstilteknologi

by Roald Amundsen

Presentert av Nike, den nye Corinthians 2022-trøyen utmerker seg ved tilstedeværelsen av den nye Dri-FIT ADV, det amerikanske merkevarens tekstilteknologi.

Hos Nike er det selvfølgelig FC Barcelona, ​​Inter Milan eller til og med PSG. Men på den andre siden av Atlanteren er den brasilianske klubben Corinthians også et sterkt element for det amerikanske merket. Corinthian-klubben er kjent over hele verden og regnet som en av de mest fulgte i Brasil, og har nettopp presentert sin nye 2022-trøye.

Men mer enn en ny skjorte er den den første som presenterer den nye versjonen av stoffet. Dri-FIT ADV av Nike. Den samme som vil være til stede i alle 2022-2023-trøyene til de viktigste Nike-lagene og i VM-trøyene for 2022. Akkurat det.

Vi feirer et eksepsjonelt 2012

I tillegg til å ta med din nye versjon av stoffet Dri-FIT ADV og dets nye relieff, Nike har designet en spesiell 2022-2023-skjorte for Corinthian-klubben. Faktisk vil sesongen som nettopp har startet feire tiårsjubileet for et år som hadde vært eksepsjonelt for den brasilianske klubben.

Vinner av Copa Libertadores og klubb-VM i samme periode. For å feire det med verdighet, har det amerikanske merket derfor sett for seg et relativt nøkternt hjemmeantrekk, siden det stort sett er hvitt, men som skiller seg ut for tilstedeværelsen av et snev av sort og gull i utringningen og kantene på ermene.
.

Corinthians 2022-2023 Hjemmeskjorte

Selvfølgelig, og som ofte er tilfellet med brasilianske klubber, er ikke skjorten som presenteres og den som bæres helt den samme. Med ikke mindre enn syv sponsorer for den første kampen mot Boca Juniors, forblir Corinthians 22/23 hjemmetrøya en perfekt utført drakt.
.

Corinthians skjorte 2022-2023

På teknologisiden og som forklart litt ovenfor, er stoffet som brukes den siste versjonen av Dri-FIT ADV. Presentert i mai 2021 i kontinuiteten til de gamle settene. aeroswift Y damppunkt, denne innovasjonen kjenner en andre generasjon, men endrer bare det estetiske aspektet ved relieffet. Allerede synlig i Barças treningssett siden begynnelsen av året, vil denne teknologien bli fast inventar hos Nike i de kommende månedene.

Selv om noen lag som Norge vil beholde det gamle Dri-FIT ADValle lagene som er kvalifisert til verdensmesterskapet i 2022 vil dra nytte av det, og det samme vil de beste klubbene under kontrakt med Nike for 2022-2023-trøyene.

You may also like

Leave a Comment