Home » «Den beste sammenhengende kollektive kampen eller kollektive drinken» – Hockey – Sportacentrs.com

«Den beste sammenhengende kollektive kampen eller kollektive drinken» – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Kommenterer 3×3-kampen som fant sted i de første sekundene av kampen. [VIDEO]Vinnende hovedtrener Bob Hartley lovet på en pressekonferanse at Nazarov vil motta bonuser for TV-kringkasting. Den kanadiske spesialisten har nå fått vite at Nazarov har tradisjon for første-sekund-kamper i kamper mot Avangard.

Andrei Nazarov, hovedtrener for KHL 600, svarte på spørsmål.

Noen kommentarer til spillet?
– Spilleplanen fungerte. Malachi-gutter, det slår. Dette var min syvende kamp i klubben. Utfordringen i dette spillet var å bli med. Ingenting forener bedre enn en kollektiv kamp eller et kollektiv Drikker. Vi har ikke lov i sesongen. å drikke, så vi velger en kamp. Vi spiller [no 1:4], så igjen en liten feil [4:5]men ingenting. Jeg tror at i neste kamp vil guttene trekke konklusjoner og spille mer forsiktig, jeg håper vi vinner.

Du sa at den kollektive kampen er sammenhengende, men i begynnelsen av kampen kjempet du 3×3. Vil de to andre fra teamet få rabatt?
– Vekterne hadde ikke i oppgave å slåss. Bak ryggen til angriperne har vaktene verdsatt oss gullet. Det var planen. Siden han ikke overlever, vil vi ikke trekke noen!

Hartley sa at under oppvarmingen advarte Sotsji-hockeyspillerne Avangard-spillerne om at det ville bli kamp fordi Nazarov ønsket det.
– Jeg vet ikke hva han snakket om her. Hartley kan reise til sitt Canada og fortelle historier der. Du har sikkert glemt at du har jobben som hovedtrener for hockeylaget her, som må fullføres, ikke fortelles i eventyrene.

Ressurser brukt:
HC Sotsji

Video: bak linsen

You may also like