Home » Den norske Feyenoord Aursnes-spilleren drømmer om en duell mot de oransje

Den norske Feyenoord Aursnes-spilleren drømmer om en duell mot de oransje

by Russell Crowe

20. august 2021 – Det nederlandske laget må nok ta Fredrik Aursnes i betraktning om halvannen uke. Den norske nykommeren har mulighet for en plass i uttaket av sitt landslag. Norge møter det nederlandske landslaget 1. september, nettopp landet til deres nye arbeidsgiver.


«Å få en invitasjon avhenger også av hvordan jeg presterer i Feyenoord, men sist gang var jeg en del av laget og fikk lov til å debutere. Jeg tror det ville vært flott å spille mot Nederland, for Norge har også et godt lag. Vi har spillere som Haaland, Sørloth, Ødegaard, noen unge spillere kommer og det er for et land med bare fem millioner innbyggere, sa Aursnes. Internasjonal fotball.

Aursnes er en nær venn av Erling Haaland. Midtbanespilleren har ennå ikke snakket med Borussia Dortmund-superstjernen om overgangen fra Molde til Feyenoord. Jeg har ikke snakket med ham ennå, men jeg er sikker på at han er glad på min vegne, sa midtbanespilleren.

Spørsmålet er om Trener Arne Slot har plass til Aursnes på grunntreningen denne helgen. Nordmannen fikk sin grunndebut mot Willem II søndag, men gjorde det som innbytter for skadde Alireza Jahanbakhsh. Siden den gang har iraneren kommet seg, så Slot må ta tøffe avgjørelser. Aursnes er en direkte konkurrent til Orkun Kökcü og kaptein Jens Toornstra.

You may also like