Home » Denne røkelaksen er kåret til «Beste laks til jul» av 60 millioner forbrukere

Denne røkelaksen er kåret til «Beste laks til jul» av 60 millioner forbrukere

by Ashley Olsen

© Denne røkelaksen er kåret til «Beste laks til jul» av 60 millioner forbrukere

Vis sammendrag
Skjul sammendraget

Med jul om tre måneder, oppdag det beste alternativet for røkt laks til denne årsavslutningsfeiringen. Faktisk er resultatet basert på en studie som magasinet 60 Million Consumers gjennomførte i fjor. I denne artikkelen gir vi deg de 3 beste laksene du bør velge.

Undersøkelsen av 60 millioner forbrukere

Røkt laks, den ubestridte stjernen i nyttårsferien, står i sentrum for en undersøkelse utført blant 60 millioner forbrukere. Magasinet har testet rundt tretti referanserfra økologisk til første pris, inkludert Red Label.

Dommen er klar: det er det Bra og mindre bra på markedet. Så, hva er det beste alternativet for å underholde gjestene dine i julen? Vi avslører listen over den beste røkelaksen i resten av denne artikkelen.

Men først, vet at for å etablere denne rangeringen, spurte 60 millioner forbrukere en jury på 63 smakere. Deretter vurderte hver av dem produktene basert på utseende, tekstur og smak. Resultatene er overraskende.

Lese
Her er Ikea-møblene som koster en formue og som du sikkert har hjemme

Faktisk har noen økologiske eller Label Rouge røkt laks skuffet, mens andre, rimeligere, har appellert. Magasinet fremhever at prisen ikke er det det er ikke alltid en garanti for kvalitetog at salte- og røykemetoden i stor grad påvirker smaken til laksen.

Listen over 60 millioner forbrukere.

Uten videre, her har du pallen til 3 beste røkelaks I følge 60 millioner forbrukere til jul:

Norsk røkelaks

Bronsemedaljen går til Labeyries Le Norway røkelaks. dette er et merke anerkjent for sin kunnskap i fiskerisektoren. Dette produktet har en pris på 6,27 euro for 140 gram og en vurdering på 17/20 gitt av 60 millioner forbrukere.

Røkt laks fra økologisk bygd

Sølvmedaljen gikk til røkelaksen fra landsbyen Marque Repère Bio, distribuert av E. Leclerc. Denne konvensjonelt oppdrettslaksen forfører med dens delikate smak OG sin attraktive pris : 3,33 euro for 65 gram. Får en utmerket 18/20 av bladet.

Røkt laks oppdrettet i Skottland

Den store vinneren av denne rangeringen er U Saveurs røkt laks oppdrettet i Skottland og solgt av U-butikker. Denne laksen av skotsk opprinnelse skiller seg ut for sin smeltet tekstur og hans røyking med bøketre. Det koster 4,2 euro for 80 gram og du får også en 18/20 fortjent.

Lese
Disse aromatiske urtene er de mest forurenset av alle av plantevernmidler, ifølge en studie

Der har du det, nå vet du det hvilken laks du skal velge For å glede gjestene under julemåltider!

Hvordan velge riktig røkt fisk?

Røkt laks er en delikatesse som kan nytes som forrett eller hovedrett. Men hvordan velge det godt? Her er det noen råd :

– Prioriter vill fisk av bærekraftig fiske. De er mer smakfulle og mer miljøvennlige enn oppdrettsfisk.

– Velg også håndverksrøkt laks, med kaldrøykingsteknikker som bevarer fiskens tekstur og smak. Unngå fisk som er for salt eller for tørr, tegn på industriell røyking.

– Kryss av utløpsdatoen og sammensetningen av produktet. God røkt fisk inneholder ikke mer enn fisk, salt og røyk. Vær forsiktig med tilsetningsstoffer, fargestoffer eller kunstige smaker.

You may also like