Home » Det franske laget beseirer Norge i en forberedelseskamp til VM

Det franske laget beseirer Norge i en forberedelseskamp til VM

by Ashley Olsen

Tre seire, tre tap. Dette er balansen til det franske laget under forberedelsene til verdensmesterskapet (starter neste fredag ​​i Finland og Latvia), i løpet av de siste to ukene. Lørdag i Asker, den norske byen hvor han gjennomførte sin siste praksisperiode, tapte de blå for det norske laget (4-1). Dagen før hadde de slått denne samme rivalen (4-3).

Lørdag åpnet Alexandre Texier, som kommer tilbake til NHL og Columbus Blue Jackets neste sesong etter ett års utlån til Zürich, scoringen (36.) med et straffespark, etter en stor foul på Jordan Perret. Men på slutten av andre omgang scoret nordmennene to mål på like mange minutter. Og fra starten av den tredje økte de fordelen.

Til slutt, i de siste sekundene, scoret Norge igjen, mens Sebastian Ylönen, den franske keeperen, hadde latt nettet stå tomt. Forrige helg slo Frankrike Slovenia to ganger og uken før led de to tap mot Sveits. Hun starter VM førstkommende lørdag mot Østerrike. Men han vil bli fratatt Pierrick Dubé, hvis pakke for konkurransen vi fant ut denne lørdagen.