Home » Det franske U-23 damelaget slo Norge i en vennskapskamp

Det franske U-23 damelaget slo Norge i en vennskapskamp

by Ashley Olsen

Denne mandagen 4. desember for deres siste kamp for kalenderåret, Det franske U-23 damelaget ledet av Frédéric Biancalani tapte for andre gang i to møter på dette møtet. Etter tapet med en kort heading mot England (0-1) fikk franskmennene denne gangen et mye tøffere mål mot Norge, alltid i en vennskapskamp og i en kamp spilt i Portugal. Med 4-0 etter 25 minutters spill hadde de franske spillerne fordel av å komme litt inn i kampen i andre omgang takket være to mål fra Keyssa Bussy (56.) og Inès Benyahia (90.), men utilstrekkelig til å unngå. et tredje tap på fem kamper i denne første delen av sesongen 2023/2024.

Å oppsummere

Denne mandagen 4. desember, i sin siste kamp for kalenderåret, tapte det franske kvinnelaget under 23 år ledet av Frédéric Biancalani for andre gang på to kamper i denne kampen. Etter tapet med en kort heading mot England (0-1) fikk franskmennene denne gangen et mye tøffere mål mot Norge.