Home » Det latviske fotballaget kan ikke motstå det norske laget.

Det latviske fotballaget kan ikke motstå det norske laget.

by Russell Crowe

Det latviske fotballaget ga plass for det norske laget i kvalifiseringsrundene til verdensmesterskapet i 2022 på Daugava stadion lørdag.

Det latviske laget tildelte gjestene 0:2 (0:1). Gjestene økte ledelsen i det 20. minutt med et mesterlig straffeskudd. Lanseringen, av Ehrling Holann, lurte keeperen.

Dermed avsluttet latvierne den første dagen i gruppe G med fire poeng på fem kamper, noe som gjorde at landslaget tok femteplassen i sekslagskonkurransen. Norge toppet gruppen med ti poeng på fem kamper, men Nederland og Montenegro, samt landslagene til Tyrkia og Gibraltar, fortsetter å spille lørdag.

Det latviske laget forsvarte nesten hele første omgang. Roberts Savaļnieks overrumplet alle med en flott åpningspasning, men dessverre ble Holanna like overrasket over spillet som alle andre og klarte å gå glipp av den ekstraordinære muligheten. Dommerne innrømmet det i en litt uforståelig situasjon, da Raivis Jurkovskis, som også veltet Kristians Tūrstveds, falt keitete.

På slutten av omgangen fikk det latviske laget de første farlige angrepene, som resulterte i to straffer. En av dem henrettet Jānis Ikaunieks dyktig, men skuddet hans ble blokkert av Andre Hansen. Innledningen av andre omgang var også veldig bra for eierne. I en av episodene ble Vladimir Kamesh slått ned i 16-meteren, men dommerens fløyte ble stille.

Fra rundt det 60. minutt kom imidlertid nordmennene tilbake for å dominere. Eljunussi tok alle på vakt med en flott åpningspasning, men dessverre ble Josjua Kings like overrasket over trekket som alle andre, og klarte å misse den ekstraordinære muligheten.

Det latviske laget starter andre runde tirsdag når de besøker Montenegro-laget.

Portalen «Delfi» tilbød live tekst av spillet.

PK-ranking i fotball: Latvia – Norge

Latvia 0: 2 (0: 1) Norge Scorer: – – Erling Holland (20 min, 11m), Muhammad Eljunussi (66 min) Advarsler: Vladislav Gutkovskis (62 min), Vladislav Fyodorov (90 min) + 2 min.) – -Avslag: – – -Latvia: Pāvels Steinbors (Roberts Ozols, 43 min.), Roberts Savaļnieks, Igors Tarasovs, Kaspars Dubra, Raivis Jurkovskis, Krišs Kārkliņš (Artūrs Zjuzins, 70 min.), Eduards Kamsise F. , 75 min.), Jānis Ikaunieks, Andrejs Cigaņiks (Raimonds Krollis, 75 min.), Vladislavs Gutkovskis (Roberts Uldriķis, 70 min.)

Spillstatistikk («Sofascore»):

Latvia – Norge 0: 2 (0: 1). Spillet er slutt

90 + 3. Veldig oppmerksom, Kings forventer ballen.

90 + 2. min. Fyodorov vinner et gult kort. Du må hoppe over neste spill.

90 + 1 min. Joshua Kings treffer ballen på hodet og treffer stolpen!

90 min Det latviske laget organiserer det tredje hjørnesparket på slutten av ordinær tid, men Ikauniekas pasning når ikke mottakeren. Erstatningsperioden vil være på fire minutter.

85 min. Korte blitzglimt. Nordmennene har satt i gang et par farlige kontringer. En av dem ender med et slag som Ozols gir i et vakkert hopp.

I minuttet 79 signaliserte dommeren kontringen. Det latviske landslaget har fått tilbake kontrollen over ballen, men det er ennå ikke skapt noe farlig.

77 min. Den unge stjernen ser ut til å være ivrig etter å score i kampen.

75 min Latvias landslag blir fortsatt erstattet av Fjodorov, og Kriga erstattes av Krollis.

Minutt 72. Meling gjør en voldsom strekk, men bommer på ballen. Holanns traff volleyballen og keeperen Ozols var helt uten sjanse på det skuddet.

70 min Det latviske landslaget utfører to skift.

Etter 70 minutter ble Melings tildelt en straffe. Nordmennene tok initiativet tilbake etter de første 15 minuttene. Det ser ut til at dette kuttet vil være det eneste som vil ha noen suksess for det latviske landslaget.

66 min Latvia 0: 2 Norge Muhameds Eljunussi får frispark i området, går til venstre for å spille Tarasov og scorer 0:2.

I minuttet 65 signaliserte dommeren at Serlet kom til å gjøre et bytte. Denne gangen skal det sies at Ozols redder huseierne.

I det 62. minutt tok bortelaget ledelsen 0 – 4 da Holanns avsluttet et nydelig angrep på venstresiden med et spektakulært sakseskudd. Eik er på rett plass og fanger ballen!

60 min Emsis lander i nærheten av Nurmann. Nordmennene vil få en farlig mulighet. Latverne gjorde det veldig bra i andre omgang. Gjestene tar til og med de to første skiftene med en gang.

55. minutt. Nok en kontring ble dømt uten straffe. Ikauniekus burde ha scoret fra straffemerket, og plasserte ballen nær øvre venstre hjørne.

54 min. Det latviske laget gjorde et vakkert nok angrep. Tarasov fant Ikaunieka med en diagonal pasning, gullmannen ga ballen til Cigaņik, men krysset i retning Kameš.

51. Forhåpentligvis starter minuttene halvveis. En kontring hjelper til med å få et hjørnespark. Angrepet stenges imidlertid av Hansen, som fanger ballen i et høydehopp etter «corneren».

48 min De to lagene utveksler farlige kontringer. Jānis Ikaunieks og Ērlings Holanns legger pasninger som ikke når mottakerne.

Latvia 0: 1 Norge. Andre omgang har startet!

Første semesterstatistikk (Sofascore):

Latvia – Norge 0: 1. Første omgang er over

45 + 5. min.Kārkliņš, slo en etttrykkspasning. Imidlertid regnes de siste minuttene som de beste i prestasjonen til det latviske laget.

45 + 4. min. Latvias lag på kontringen får nok en straffe! Reiselederen klamrer seg så til Ikaunieka,

45 + 2. MIN Jānis Ikaunieks traff lavt i høyre hjørne, men Hansens reddet bortelaget.

45 + 1. min. En lang pasning til Gutkowski hjelper en angriper til å vinne en straffe. Den første sjansen for det latviske landslaget!

Erstatningsperioden vil være seks minutter.

Etter 41 minutter klarte ikke Steinbor å fortsette kampen etter kampen. Han erstattes av Robert Ozols. Målvakten trenger tid til å forberede seg til å gå ut på banen. Det forventes en uvanlig lang erstatningsperiode.

Minutter 38. I denne kampen har latvierne kontroll over ballen i noen minutter. Eierne av feltet er ikke opp til straffefeltet.

33 min. Det ene truende angrepet etter det andre for nordmennene. Denne gangen sløser gjestene allerede med det selv.

Spilleren Steinboror måtte forlate banen etter 32 minutter på grunn av en kneskade. Det norske laget løp mesterlig inn i sekstenmeteren, og etterlot Tarasov på flatt underlag.

25 min Jānis Ikaunieks tar det latviske lagets første skudd fra langt hold. Andre Hansen hadde ingen problemer med å kontrollere ballen med hendene.

24 min Det latviske laget har ikke engang gjort minst ett angrep i første halvdel av første omgang. Norges absolutte dominans.

20 minutter. Latvia 0: 1 Norge Gjestene ledes av Nederland med en sterk 11-metersstraff i høyre hjørne, og slår Steinbor.

18. min. Det norske landslaget tar straffe på 11-metersstraffen. En veldig uventet «pendel» … Dommerne ber om en rekjøring av VAR.

15 min. Nordmennene har allerede tatt fem hjørnespark. Det latviske landslaget har blitt trykket på deres side av banen.

I det 11. minutt kom Eljunussi med et frispark. Steinboram må spille med i kampen, og avbryter den norske pasningen fra midtbanen, men begge spillerne er hardt slått.

7 min. Målscoreren velger riktig posisjon for å hindre Nederland i å score! Nordmannen hadde allerede passert Steinbor, men satte ikke pris på vinkelen.

Sjette minutt håndterer ikke Ellunussi ballen og slår umiddelbart fra 18 meter. Steinboro fyrer løs og skyter … veldig bra. Nordmennene gjør ingenting med to hjørnespark.

4. min. Nordmennene har kontroll på ballen, men hjemmelaget er klare for aktivt å presse og forverre. Det første bildet ble tatt av Torsby, men han ga seg egentlig ikke.

Latvia 0: 0 Norge Kampen har startet!

Hymnene fra begge land har blitt sunget.

Artūrs Zjuzins er erstattet av Krišs Kārkliņš, og Antony Chernoordy er erstattet av Igors Tarasov. Vladimir Kamesh står også i køen etter spillets lansering.

For tre dager siden overvant det latviske fotballaget tyngden av ansvar ved å slå Gibraltar-laget på slutten av kampen. I dag er det bare eierne av torget som kan overraske positivt ved å slå det norske laget og dets stjerne Erling Holland.

God kveld, lesere av portalen «Delfi»! Denne lørdagen vil bli preget av sport, med de latviske fotball- og volleyballagene som spiller parallelt.