Home » Drew Barrymore har vært i et forhold i tre år… Kourtney Kardashian ønsker Kim gratulerer med dagen…

Drew Barrymore har vært i et forhold i tre år… Kourtney Kardashian ønsker Kim gratulerer med dagen…

by Edvard Munch

23. oktober 2023

Rebecca Loos er slett ikke fornøyd med Netflix sin «Beckham»-dokumentar

Rebecca Loos likte ikke Netflix-dokumentaren dedikert til familien beckham. David Beckhams tidligere personlige assistent ble beskrevet som «den som fikk Victoria Beckham til å lide», og angrep fotballspilleren.

«Det er «stakkars meg.» «Han må ta ansvar,» brølte han til daglig post.

La oss huske at mens David Beckham alltid har nektet for å ha hatt et utenomekteskapelig forhold til sin ansatt, bekreftet Rebecca Loos i 2004 at hun hadde hatt en affære med fotballspilleren. «Han kan selvfølgelig si hva han vil, og jeg forstår at han har et bilde å bevare, men han presenterer seg selv som offeret og får meg til å se ut som en løgner, som om jeg hadde diktet opp disse historiene,» legger hun til.

Gift i fjorten år og etablert i Norge, ville Rebecca Loos ha foretrukket at idrettsutøveren ikke tok opp denne tjue år lange affæren som han hadde begravd i tankene sine.

Drew Barrymore har vært sammen med en mann i hemmelighet i tre år

Kourtney Kardashian ønsker Kim gratulerer med dagen

kurtney OG kim kardashian Du har begravd stridsøksen! Uansett, tid for en bursdag på sosiale medier…

«Gratulerer med dagen til min første søster. Takk for alle årene som sjefet deg rundt og lyttet til alle mine sprø ideer. Folk synes at kampene de har sett på TV er dårlige. Hvis de bare kunne ha vært vitne til de på begynnelsen av videregående der de fikk håret trukket ut og neglene knust.» skriving Kourtney på Instagram, til hyllest til søsteren.

«Gleden ved brorskap,» legger han til, ikke uten humor. Faktisk de siste episodene av Kardashians De er pepret med konflikter mellom de to søstrene.
You may also like