Home » ESBF har en flott tid i Norge, og slo Molde-laget med 41-29

ESBF har en flott tid i Norge, og slo Molde-laget med 41-29

by Edvard Munch

Med Clarisse Mairot i prestisjeklassen som scoret 7 mål på 13 skudd, demonstrerte Besançon sin offensive effektivitet ved å slå den norske Molde Elite klart, med en scoring på 41-29. Det var Comtoises!

Finn alle nyhetene på:
Frankrikes cup i fotball 2023

Vi var ikke i jentegarderoben i går kveld i Norge for å finne ut om de etter kampen ville klatre opp på bordene for å snu servietter, og synge Galas «Freed from Desire» som Qatari-bluesen. Det kunne de, det er en ekte Molde-luft!

Vi kjente nordmennene, 5. i det nasjonale mesterskapet, dårligere bevæpnet enn bisontinene. Men vi var forsiktige likevel, for man skal alltid være forsiktig med en femte klubb i et norgesmesterskap i håndball.

Vi var til og med (litt) redde i starten av kampen, da Molde påførte ESBF en åpning 3-0. Men komtoisene la raskt hodet på plass og armene i retning burene for å lenke målene. Første omgang vil ha vært ganske balansert siden det kun var to mål foran for keeper Sakura Hauges lagkamerater, som vil ha dekket angrepene til landsmennene sine meget godt. I andre periode har ESBF skjært seg gjennom Molde norsk omelett-stil, og vant med god margin på 41 til 29.

Andre seier på to kamper for Sébastien Mizoules spillere som elsker disse europeiske kampene. Et godt tegn for resten av sesongen. Og det blir veldig raskt, siden det er laget som er kjent for å være det sterkeste i gruppen, tyskerne fra Borussia Dortmund, som ankommer Palais des Sports i Besançon neste lørdag. Ikke engang redd.