Home » Fotball. Fraværende for turen til Quevilly, Garnets på landslaget (eller ikke), helgens agenda… dette er det siste på FC Metz

Fotball. Fraværende for turen til Quevilly, Garnets på landslaget (eller ikke), helgens agenda… dette er det siste på FC Metz

by Edvard Munch

En gruppe på 18 spillere for turen til Quevilly

Lenny Joseph, som er offer for lyskesmerter, er fraværende fra Metz-gruppen som vil delta på Quevilly-Rouen-banen denne lørdagen, som Laszlo Bölöni hadde kunngjort siden torsdag på en pressekonferanse.

Den rumenske treneren har kalt opp 18 spillere til denne turen til Normandie. Kévin N’Doram, som fikk muskelsvikt forrige uke, men som nå trener normalt, er ikke en av dem.

På normannisk side er Samuel Loric savnet, skadet, mens Balthazar Pierret og Gustavo Sangaré er usikre.

Senegal U23: Lamine Camara og Pape Amadou Diallo er endelig ikke på listen

Etter å ha spilt i CHAN og deretter i U-20 Africa Cup of Nations, Laminert kamera OG Pave Amadou Diallo han skulle opprinnelig slutte seg til de senegalesiske under 23-årene under landskamppausen der de skal møte Marokko to ganger i Rabat. Messins midtbanespiller og spiss er endelig ikke på Demba Mbayes liste. Teknikeren forklarte at disse fraværene skyldtes «administrative begrensninger». Derfor kan de to spillerne lande i Mosel tidligere enn forventet…

På den andre siden Messis keeper ousmane ba han ble beholdt av Demba Mbaye i dette U23-utvalget.

Det skal bemerkes at på siden av det senegalesiske A-laget, som skal møte Mosambik (24. og 28. mars) innenfor rammen av CAN-2023-kvalifiseringen, har flere tidligere medlemmer av granathuset blitt kalt opp av Aliou Cissé: Kalidou Koulibaly (Chelsea), Moussa Niakhate (Nottingham Forrest), Abdallah Ndour (Sochaux), Pape Matar Sarr (Tottenham), Sadio Mané (Bayern München) og Habib Diallo (Strasbourg).

ved hans side, fali cande tar av denne søndagen for å slutte seg til Guinea-Bissau-laget for dobbel motstand mot Nigeria (24. og 27. mars).

Jorge MikautadzeHan ble kalt opp til det georgiske laget (det samme var Bordeaux-spilleren Zuriko Davitashvili) for å møte Mongolia (vennlig) lørdag 25. mars og deretter Norge (Euro 2024) tirsdag 28. mars.

danley jean jacques vil jobbe med det haitiske laget som deltar i CONCACAF Nations League. Metz-midtbanespilleren og hans lagkamerater vil gå til lagbanen Montserrat lørdag 25. mars og vertskapet Bermuda onsdag 29. mars.

Gambia-treneren, Tom Saintfiet, har valgt Ablie Jallow på en førsteliste for de to kvalifiseringskampene i CAN-2023 mot Mali (24. og 28. mars).

Alexander Oukidja Han vil også forlate Lorraine i denne landskampspausen: Metz-keeperen har blitt beholdt av den algeriske treneren Djamel Belmadi. Les Fennecs møter Niger 23. og 27. mars i Africa Cup of Nations-kvalifiseringen.

granatens agenda

Nasjonal 2 : Fleury – FC Metz (dag 21), lørdag 18. mars (18.00) på Auguste-Gentelet stadion (Fleury-Mérogis).

Belgisk D1 : Saint-Trond – RFC Seraing (dag 30), lørdag 18. mars (18:15) på Daio Wasabi Stayen stadion.

liga 2 : Quevilly-Rouen – FC Metz (dag 28), lørdag 18. mars (19.00) på Robert-Diochon stadion (Le Petit-Quevilly).

U17 : Olympique Lyonnais – FC Metz (dag 20), søndag 19. mars (14:30) på Meyzieu treningssenter.

En vennskapskamp mot Seraing

I landskampspausen skal Laszlo Bölönis menn spille en vennskapskamp mot RFC Seraing. Møte berammet til torsdag 23. mars kl. 15.00 på Frescaty-anleggene.

Denne kampen vil være åpen for publikum (maks 300 personer), med gratis inngang. For å delta vil fansen bli invitert til å bli med på FC Metz treningssenter gjennom hovedinngangen, en inngang som normalt er reservert for spillere og ansatte på hverdager.

Adkomstkartet :

You may also like