Home » Fotball, helgen for de røde djevlene i Europa (Spania, Georgia, Norge, Sveits og Russland)

by Edvard Munch

Georgia, 18 år gammel.min dag 1d inndeling

Mesterskapsleder Dila Gori uavgjort 1-1 mot Kolkheti Poti. Starter Romaric Etou ble utvist i det 88. minutt.min.

Spania, 42min og siste dag, 2min inndeling

Beseiret av Villarreals reservelag, den røde lykten (1-0), faller Racing de Santander til 7. plassmin og plasserer og ser Oviedo ta den siste kvalifiseringsplassen til sluttspillet. Starteren Jordi Mboula ble advart i det 59. minutt.min og erstattet i 77min.

Norge, 11min Dag 2min inndeling

Start tar et poeng unna Levanger (1-1). Med Fait-Prevu Kaya Makosso-støtte. Starten går den 14minav 16, med 10 poeng.

Sveits, cupfinale

Bradley Mazikou, starter, og Servette vinner finalen mot Lugano. Uavgjort på slutten av ekstraomgangene, ble de to lagene avgjort på straffer, og det var Genevans som vant 9-8. Den kongolesiske venstrebacken scoret den sjette.min Laget hans skudd.

Etter den bulgarske cupen i 2021, vunnet med CSKA Sofia, vant den tidligere Lorient-spilleren sitt andre trofé.

På tredjeplass i ligaen skal Servette konkurrere i Europa League neste sesong.

Russland, sluttspill andre omgang, 2min inndeling

FK Ural faller til tross for 2-1-seieren mot Akron i andre etappe. Emmerson Illoy Ayyet, forfatter av en redning på 9min og erstattet i 59minog laget hans hadde tapt, i den første etappen, hjemme med 0-2.

Tula Arsenal svikter ved portene til førstedivisjon. Erving Botaka Yoboma og lagkameratene hans gjorde den harde delen ved å vinne den første etappen i Nizhny Novgorod (2-1) 29. mai. Men søndag tapte de 0-2 på hjemmebane.

Den russisk-kongolesiske forsvareren var en av de store hovedpersonene i dette scenariet med tre mål scoret på to kamper: i den første etappen scoret han, fra den 8.minmot laget hans, før han scoret vinnermålet med en rasende heading i den 33.min. Irettesatt 27minHan ble byttet ut ved pause.

Fra søndag opprettholdt den rangeringen opp til 58min og et nytt selvmål: i et meislet innlegg fra Bozhenov lurer han keeperen med kneet, og avskjærer banen til Ze Turbo. Merket i Guinea-Bissau kan gi opphav til en debatt om denne handlingen.