Home » 🚨 Frankrike – Norge (F): Blues forbannet med tre innlegg!

🚨 Frankrike – Norge (F): Blues forbannet med tre innlegg!

by Ashley Olsen

Zapping Onze Mondial Cristiano Ronaldo: Rekordtall

Etter tre suksesser i de tre første kampene i Nations League, den første kvinnekonkurransen, var det franske laget glade for å bekrefte sin perfekte prestasjon foran publikum i Reims tirsdag ettermiddag. Bare skuffelse for Hervé Renards spillere som ikke visste hvordan de skulle ta avgjørelsen og måtte nøye seg med uavgjort (0-0). I første omgang bekymret Geyoro og Baltimore motstanderens målvakt før Toletti scoret et mål som til slutt ble nektet for berettiget offside.

I andre omgang økte Renards spillere presset. Dessverre ga ikke nordmennene etter. Toletti, Henry og Diani skapte store muligheter, men som en tilleggsbonus traff franskmennene Baltimore-stolpen tre ganger (70), Henry med et skudd fra keeperen (85) og deretter Le Sommer med et kryss (86). Uten å ha vunnet, forblir franskmennene først i gruppen sin.

Bli med World Eleven på WhatsApp slik at du ikke går glipp av fotballnyheter

Å oppsummere

Skuffelse for det franske damelaget i Nations League. Les Bleues de Renard var mislykket mot Norge. Franskmennene traff stolpen tre ganger under kampen i Reims.