Home » Guyana sportsnyheter i Europa

Guyana sportsnyheter i Europa

by Russell Crowe

Ustoppelige Arnold Abelinti, Luc Tobie og Jean-Marc Pansa like effektive som alltid, et vinnende comeback for Damien Inglis… Finn et sammendrag av de beste sportsprestasjonene fra Guyanes nylig.

Nacional 3: Arnold Abelinti tilbyr seier til Alès

Yana Dokos siste målscorer skilte seg ut igjen denne helgen. For den åttende dagen av National 3 fikk Guyanese Alain Mogès og Arnold Abelinti fra Olympique d’Alès trening fra Blagnac. Hvis møtet var svært ubesluttsomt, er det i siste minutt (83) detArnold Abelinti kom for å levere sitt eget, og tok et perfekt innlegg fra høyre. Dette er allerede hans niende mål for sesongen (N3 og Coupe de France til sammen), men også den syvende seieren på rad for laget hans, som ligger komfortabelt på toppen av deres National 3-gruppe.

I de andre kampene denne helgen på nasjonalt nivå 2 og 3, slo Gary Marigard og Entente Feignies-Aulnoye Amiens SC-tilknyttede 2-0 til tross for at de var i undertall i andre periode. Nyheter også fra Jaïr Karam og hans lag FC Chamalières som slo Stade Montois 2-1 på lørdag. Jaïr Karams menn har dermed en tredje suksess på rad i sitt nasjonale 2-mesterskap.

Basketball: Damien Inglis og Jean Marc Pansa lyser opp gulvene

Mens førstnevnte har hedret sin retur til konkurransen veldig godt, har eksepsjonelle prestasjoner blitt vanlig denne sesongen for sistnevnte. Basketball Liga Endesa og Pro B Damien Inglis og Jean-Marc Pansa bar Guyana-fargene veldig høyt forrige helg.

For hans første offisielle kamp siden 5. mai, sønn av svanen Damien Inglis presterte bra sist lørdag med sin nye klubb Surne Bilbao Basket. Til tross for klubbens tap mot Valencia, klarte Guyaneseren å score sine første åtte poeng i det spanske basketballmesterskapet. Han tilfredsstilte tilskuere og tilskuere med en suveren dunk på slutten av andre kvartal og hadde også tre returer og gjorde en avskjæring, forårsaket en foul … Kort sagt, en lovende prestasjon for en første. Damien Inglis vil være tilbake på banen denne helgen når klubben hans tar imot CD Breogan på søndag.
I mesterskapet til France Pro B, Jean-Marc Pansa ble igjen illustrert i den siste seieren til laget sitt mot Saint Vallier (83-52). Dette er en tredje suksess på fire kamper som Antibes Sharks og deres senter Jean-Marc Pansa har bekreftet fredag ​​19. november, noe som lar dem klatre til syvende plassering i Pro B. Det Guyanesiske senteret på 2,09 m har returnert for å veie inn. møte. , scoret ikke mindre enn 17 poeng i løpet av 24 minutter og forårsaket 3 feil. Med en totalvurdering på 19 var han nest beste scorer og nest beste spiller i fredagens kamp. Neste etappe 3. desember i Aix-Maurienne for Pansa og Antibois, etter landskampspausen.
Fortsatt i basketball på NM1-siden fortsetter De l’Etoile d’Angers-laget søket etter den nasjonale tittelen med en seier til på resultattavlen sist fredag ​​mot Reuil (75-73). Guyana Youri Morose 3/4 stang var veldig god på dette møtet. Han scoret 14 poeng, tok 9 returer, provoserte 4 feil og leverte to assists med det meste av kampen for en totalvurdering på 17. Laget hans fortsetter å lede mesterskapet sitt med 11 seire på 13 kamper.

Håndball: Luc Tobie og Beatrice Edwige

Beatrice Edwige og lagvenninnen hennes Estelle Nze-Minko på Handball House for å forberede seg til håndball-VM – © FFHandball

De to franske landskampene av Guyanesisk opprinnelse har nok en gang glimret på håndballbanene denne uken og forrige helg. Denne lørdagen 20. november reiste USAM Nîmes Gard til Créteil for den tiende runden av StarLigue. Hans Guyanese høyreback scoret 5 mål i løpet av denne kampen der de to lagene uavgjort (36-36). USAM er ett av tre lag med 12 poeng i det franske mesterskapet og ligger for tiden på fjerde plass. Luc Tobie var lagets andre toppscorer i denne kampen og hadde 100 % trefffrekvens.
Denne tirsdagen, da laget hans møtte sveitsiske Schaffhausen i den europeiske ligaen, var ikke Guyaneseren så mye i sikte, men han visste hvordan han skulle manifestere sin kraft i starten av andre omgang for å score et viktig mål for folket sitt. De to sidene skilte lag med uavgjort 25-25. Neste frist på lørdag kl 15:00 for derbyet mot Montpellier. (Fortsettelse i Beinsport 3)
Ved hans side, Beatrice Edwige spilte i Champions League samme dag med Rostov Don HC. Russerne utfordret kroatene fra HC Podravka Vegeta og gikk seirende ut av duellen. Seier 34-23 med scoring fra Beatrice Edwige. Rostov-jentene forblir ledere i sin Champions League-gruppe. Neste steg i Mananaise er forberedelsene til verdensmesterskapet som arrangeres i Spania mellom 1. og 19. desember. Franskmennene møter Angola ved åpningen av konkurransen 3. desember. I mellomtiden skal de regjerende olympiske mesterne spille to testkamper mot Ungarn og Norge fredag ​​og søndag.

Fotball: blandede resultater for vår Guyanese i Ligue 1 og Ligue 2

Oppdraget er fullført, de tre poengene ble returnert til Nice denne helgen takket være seieren til Aiglons og Jean-Clair Todibo på reise til Clermont. Azuréens vant 2-1 til tross for en middelmådig prestasjon: «Det er sant at vi har kommet langt. Innholdsmessig er det uten tvil en av våre verste kamper. Vi klarte å ta alle tre poengene, det er ikke dårlig lenger Men la oss holde hodet på skuldrene våre. Vi må jobbe.» Den Guyanesiske forsvareren til OGC Nice reagerte.

Denne seieren lar Nice fortsatt være på andreplass i Ligue 1-tabellen bak PSG. » Vi er glade for å bli nummer to. Vi visste at vi kunne få denne plassen tilbake ved å vinne denne kampen. Men hvis vi spiller slik igjen, holder vi det ikke lenge.. «De tar imot Metz lørdag 27. november klokken 17.00

Fortsatt på vegne av kampdag 14 i Ligue 1, ESATC Troyes de Yoann Salmier tapte 1-0 på gressmatten sin til Saint-Etienne. Les Troyens er nummer 17 og farlig nær rød sone.
I Ligue 2, Donovan Léon og AJ Auxerre tapte 3-1 i derbyet mot Dijon sist helg. Et uventet og skuffende nederlag, ga den Guyanesiske keeperen en svært utilfredsstillende prestasjon. Auxerrois forblir på Ligue 2-pallen med ett poeng foran 4. plass.
Guyana-landslagsmålvakten besøkte Cayenne CSCC-spillerne midt i uken i Paris. Som vi husker forbereder våre Guyanese-representanter seg til å møte Paris FC (for tiden femte i Ligue 2) for den åttende runden av Coupe de France. Kampen spilles lørdag kl. 14.00 Guyana-tid på Charléty Stadium.

You may also like