Home » Haaland overrasket med en inngang og satte fyr på sosiale nettverk. Før, en strålende ytelse Fotball

by Siv Jensen

Det norske laget mistet sjansene til å rykke opp til VM 2022 i Qatar før sluttspillet i mars. Skandinavene avsluttet gruppespillene for Nederland og Tyrkia. Derfor hadde de i slutten av pausen til landslagene en vennskapskamp med Armenia. Selv om han ikke er en veldig krevende motstander, er han svært ubehagelig, som nordmennene med Erling Haaland i spissen bokstavelig talt fant ut.

Se videoen
Polen Sverige. Vi vurderer spillerne etter VM-kampen!

Norge med et historisk resultat. Haalands Jakt

Stale Solbakken-spillerne vant 9-0, deres høyeste seier på 30 år. Etter første omgang ledet han med fem mål, hvorav to ble scoret av Borussia Dortmund-spissen. Begge av spesiell skjønnhet. Haaland begynte først å score i det 24. minutt (de reduserte tiden til å score ni mål til 66 minutter). Nordmannen viste betydelige akrobatiske ferdigheter og brukte en vinkelrett overhåndspasning fra en av lagkameratene. Kampen minnet om målene som ble scoret av Zlatan Ibrahimovic.

Det andre målet i denne kampen ble scoret av nordmannen i tilleggstid av første omgang, og dekorasjonen på dette skuddet var en flott retningsball, som lurte rivalene. Dessverre kunne Haaland betalt for målet med en alvorlig skade. En armener som prøvde å redde situasjonen snek seg inn i beinet til fotballspilleren. Haaland scoret, men etter slaget falt han i bakken og begynte å kollapse av smerte.

Et så brutalt trekk burde ikke være overraskende, fordi representantene for Armenia organiserte en jakt på beina til den største stjernen til sine rivaler. Først fikk Arman Hovhannisyan rødt kort etter en felling på Haaland i det 18. minutt, og deretter gult kort – Khoren Bayramyan. Det ble ikke flere feil på Haaland, hovedsakelig fordi nordmannen ble flyttet ved pause.

– I første omgang var Haaland et monster. Det var utrolig å se på, sa lagtrener Stale Solbakken. «Jeg så skuffelsen i øynene hans da han fant ut at han ikke ville spille i andre omgang, noe som betydde at skadene ikke var alvorlige,» la han til.

For første gang på 16 år har de ikke rykket opp til VM. «De liker å gå på akkord»

Haalands gåtefulle inngang som svar på medieangrep?

For øyeblikket har Haalanda 16 kamper og 13 mål i troppen, og skruer opp en serie på fem kamper med ett mål på kontoen. Haaland får imidlertid kritikk i norske medier. Og ikke på grunn av holdningen på banen. Det har blitt påpekt at fotballspilleren blir med og kommer tilbake fra troppens treningsleirer i et privatfly, noe som er en måte å unngå å snakke med media om fremtiden.

Robert LewandowskiLewandowski spurte om Paulo Sousa. Reaksjonen hans taler for seg selv. [WIDEO]

Hva sier Haaland om alt dette? «For noen år siden fikk jeg råd fra en bonde: la bena snakke og alt ordner seg. Jeg svarte: det er greit og jeg dro,» skrev fotballspilleren gåtefullt, som satte fyr på sosiale nettverk. Det er ikke kjent om dette er et svar på journalistenes anklager eller om det er for å kutte alle spekulasjoner knyttet til hans fremtid.

Foreløpig returnerer imidlertid Haaland fra landslagsleiren til Tyskland. Hans Borussia Dortmund spiller lørdag mot RB Leipzig.