Home » «Ikke noe alvorlig», gir Pauline Peyraud-Magnin nyhetene etter forbrytelsen hennes

«Ikke noe alvorlig», gir Pauline Peyraud-Magnin nyhetene etter forbrytelsen hennes

by Liv Ullmann

zappe nasjonal fotball I 93 episode 4: læring!

Hardt slag for det franske damelaget. I de siste timene har Hervé Renards gruppe, som har møttes siden begynnelsen av uken i Clairefontaine, for å forberede dobbeltkonfrontasjonen mot Norge innenfor rammen av Folkeforbundet. Det franske laget fløy til Norge i løpet av de siste timene, hvor «bleus» skal spille den første av sine to kamper mot det skandinaviske laget uten Pauline Peyraud-Magnin, den franske målvakten, offer for en forstuet kne, og som måtte erklære en klump.

>> Bli med Foot National på Whatsapp slik at du ikke går glipp av fransk- og amatørfotballnyheter.

Peyraud-Magnin beroliger om sin helsetilstand

Gjennom sin Instagram-konto publiserte Juventus-keeperen en melding for å berolige helsetilstanden hennes: «Dessverre vil jeg ikke være med deg på dobbeltkampen mot Norge. Ikke noe alvorlig, men dessverre tillater det meg ikke å oppfylle mine plikter 100%». «Derfor, med anger, men med ærlighet, forlater jeg gruppen i kveld. Vit at jeg vil være med deg av hele mitt hjerte. Sammen!» konkluderte startkeeperen under siste verdenscup, ifølge kommentarene samlet inn av Femmes Foot News. .

Å oppsummere

Det franske laget fløy til Norge i løpet av de siste timene, hvor «bleus» skal spille den første av sine to kamper mot det skandinaviske laget uten Pauline Peyraud-Magnin, den franske målvakten, offer for en forstuet kne, og som måtte erklære en klump.

You may also like