Italia kan puste, Spania og Belgia utvikles, Romania i forvirring

by Russell Crowe

Spania fortsatte sin offensive festival mot Kypros, Italia kan puste lettere, Belgia tok en tur og Israel gjorde det rette i ettermiddag med kvalifiseringen til EM 2024.

Gruppe A

I Granada tok La Roja raskt dekning takket være et mål fra gavi servert av Nico Williams (18). Athletic-spilleren signerte en andre assist et kvarter senere, med Mikel Merino på slutten (33.). Kaptein Alvaro Morata Han trodde det ville drepe spenningen, men VAR bestemte noe annet på grunn av offside. Hans innbytter ved pause Joselu Han scoret kampens tredje mål, etter en pasning fra Real Madrid-lagkameraten Dani Carvajal (70º) som kysset forbi Ferran Torres i prosessen (73.). Det spiller så vidt inn i stedet for Gavi, Alex Baena Han økte poengsummen med en pasning fra Joselu (77.). Torres, kalt opp i siste liten, scoret sin dobbel ved hjelp av Rodri (83.).

Gavi og rugbyspilleren hans ser ut

AFP

Etter å ha tapt 7-1 hjemme forrige uke mot Spania, møtte Georgia Norge innErling Haalandtydeligvis toppscorer i det 25. minutt, før Martin Odegaard Ikke doble ledelsen raskt (34.).

Budu Zivzivadze reduserte forskjellen i tilleggstid (90º+1).

Beseiret i en vennskapskamp av England (3-1), er Skottland fortsatt først i gruppen med 15 poeng. La Roja, med ett spill mindre, har 9 og Norge følger med 7 enheter.

Gruppe C

La Nazionale hadde ryggen mot veggen da de tok imot Ukraina. Davide Frattesi, av Sandro Tonali (skadet), åpnet kamphandlingene i det 12. Etter VAR-valideringen scoret Inter-spilleren et andre mål etter en halvtimes spill (30.). Hovedsaken ble gjort av Luciano Spalletti og hans menn som måtte komme seg etter deres dårlige prestasjon forrige uke mot Nord-Makedonia (1-1).

Men siden i Italia kan ingenting være enkelt, Andriy Yarmolenko Han tettet luken i det 41. minutt.

Ingenting annet vil bli scoret og Nazionale vil innta andreplassen i gruppen på målforskjell.

Scorer mot Italia, Enis Bardhi ga to assist mot Malta. først for Elif Elmas fra minutt 5; til Jovan Manev like før pause (41.).

Med 4 kamper har Italia 7 poeng, som Ukraina og Nord-Makedonia, men de har spilt en kamp til. England er først med 13 poeng.

Gruppe F

Romelu «BigRom» Lukaku Scoret to ganger på 2 minutter mot Estland i andre omgang (56. og 58.). Han fullførte suksessen til de røde djevlene som hadde åpnet med et mål fra Jan Verthongen (4.) og Leandro Trossard med en gudstjeneste fra… Lukaku (18.). Charles De Ketelaereå passere av eks-Rennais Jeremy DokuDen belgiske kvelden ble avsluttet (88.).

På tre minutter beseiret Østerrike Blågults: Michael Gregoritsch fant feilen på 53rd street og Marko Arnautovic han tok pause umiddelbart (56.). Ny-Nerazzurri scoret til og med to ganger fra straffespark (69.). Emilio Holm Han tettet luken i det 90. minutt.

Belgia og Østerrike er i hullet med 13 poeng, mens Sverige kun har 6.

grupper meg

Cedric Itten Han reddet Nati fra å falle i den andorranske fellen. Young Boys Bern-spissen, servert av Xhaka granitt, åpnet den sveitsiske disken da han kom tilbake fra garderoben (49.). Xhaka klarte flukten (84.) og Xherdan Shaqiri scoret en straffe (90+3)

Kampen ble avbrutt i det 17. minutt da stillingen var 0-0. Rumenske fans lanserte raketter og politiske meldinger.

Romania spilte mer enn halvparten med numerisk overlegenhet etter utvisningen av Kosovo-stjernescoreren Vedat Muriqi (42.). Nicolae Stanciu Han bommet på en straffe i det 59. minutt, men gjorde opp for det ved å score kampens eneste mål i det 83. minutt. Valentin Mihaila doblet fordelen i tilleggstid (90º + 3). En seier som er mye verdt.

Kun ett mål i denne kampen som vi måtte vente på! I det 93. minutt, Gabi Kanichowsky frigjorde Israel, og lot den jødiske staten ta andreplassen i gruppen.

Sveits har 14 poeng, fulgt av Romania (13) og Israel (11) på jakt.