Home » Julia Simon byr på jaktens lille ballong takket være utsettelsen av Oslo-Holmenkollen kvinnesprint

Julia Simon byr på jaktens lille ballong takket være utsettelsen av Oslo-Holmenkollen kvinnesprint

by Siv Jensen

Julia Simon vant den lille ballongen i kvinnejakten!

Fra og med denne fredagen 17. mars vil sesongen garantert ende på toppen av spesialitetsrankingen. Den franske kvinnen utnyttet utsettelsen av kvinnesprinten, planlagt til fredag ​​17. mars i Oslo-Holmenkollen, til å vinne karrierens første individuelle trofé i et verdenscup.

Værforholdene i Norge overvant løpet på 7,5 km som endelig finner sted denne lørdagen i stedet for kvinneforfølgelsen som rett og slett er avlyst. Siden det var den siste av sesongen, vil ikke klassifiseringen av spesialiteten endres, og det er saken til innfødte i Albertville. Det er tittelen med 373 poeng på seks løpaltså 23 enheter mer enn den svenske elvira oeberg.

» Det er greit. For øyeblikket skjønner jeg det ikke. Jeg har fortsatt ting å hente frem til søndag, vi får se på det tidspunktet,» reagerte Julia Simon på mikrofonen til Kanalen Teamet.

Hvis den 26 år gamle skiskytteren allerede er fokusert på sesongens to siste løp, er det fordi hun kan legge til nye linjer til rekorden på slutten av helgen. Og ikke hvem som helst!

Du har en sjanse til å vinne ytterligere tre jordkloder: fart, massestart og total verdenscuprangering.

LES OGSÅ – Tallene fra hans søken etter den store kloden under siste etappe i Oslo

Julia Simon er bare 37 poeng unna den store glasskloden

Denne lørdagen klokken 15.00 starter Julia Simon et løp som kan tillate henne å definitivt gå inn i historien til fransk skiskyting. Hun kan sikre seg førsteplassen i den samlede verdenscupstillingen og få råd til den store glasskloden. Ingen Habs har oppnådd dette siden sandrine bailly 18 år siden

En plass blant topp 6 i kvinnesprinten vil være synonymt med seier til Julia Simon. Uansett resultatet av Dorothy Wierer OG Lisa Vittozzi, hans to første chasere, trenger han bare 37 poeng i de to siste løpene av sesongen for å starte. Historien tar igjen!

I de ulike spesialitetene som finner sted denne helgen er deres situasjon svært forskjellig.

Franskvinnen ligger bare på fjerde plass i sprint-VM-tabellen og vil trenge en kombinasjon av omstendigheter for å ta igjen 60 poengs underskudd i Denise Herrmann-Wick og seire.

Hun er derimot på god vei til å skrive en ekstra linje til sin prisliste ved den massive starten. Før løpet på søndag er han på toppen av en 100 % tricolor provisorisk pallplass.

Julia Simón leder Anais Chevalier Bouchet OG lou jean monnot og du trenger bare en plass blant de 25 beste for å vinne en liten ballong til.

etter medalje Vinter-OL i Beijing 2022tre pallplasser inn Verdensmesterskap 2023 og en første ballong, har muligheten til å avslutte vinteren med stil.

You may also like