Home » Julia Simon stiller spørsmål ved fakta hun er tiltalt for – Sportsinformasjon – Ski

Julia Simon stiller spørsmål ved fakta hun er tiltalt for – Sportsinformasjon – Ski

by Siv Jensen

Savoyard-skiskytteren ble avhørt i flere timer av Albertville-gendarmeriets etterforskningsbrigade, i politiets varetekt, og kunne reise hjem og gjenforenes med familien og sine kjære.

Han snakket ikke da han forlot gendarmeriet, men hans advokat Maitre Borel, nylig ansatt for å erstatte den forrige, valgte å gjøre det på stedet. laget.– Dette er den helt normale fortsettelsen av straffeprosessen som pågår. Hun ble avhørt normalt og politiets varetekt ble opphevet helt normalt. Etterforskningen fortsetter, det er undersøkelser som skal gjøres, det er hverken mer eller mindre.

Det var en høring der Julia utfordret fakta anklaget av henne slik hun har gjort fra begynnelsen.

Julia Simons ønske er å gjenoppta sesongen normalt og fokusere på sesongen som begynner. Vi får se hva som kommer ut av denne straffeprosedyren, mens deres prioritet er sesongen som starter.

Hun har også et ønske om appeasement i forhold til forbundet, i forhold til alt det. Det er samhold på lagnivå, det må vi legge til side og konsentrere oss om de kommende idrettsarrangementene. »

Denne saken om bankkortsvindel skjedde, som vi husker, sommeren 2022 i Norge.

Fjorten måneder senere, mens politiet har undersøkt IP-adresser, bankkontoer og mer etter juridiske søk, vet vi fortsatt ikke sannheten.

Det vi skrev vil nok ikke endre noe, men vi vil gjerne at rettferdigheten skal belyse denne skitne saken så fort som mulig, for det er vanskelig å forestille seg hvordan det franske damelaget kunne starte en ny sesong i fred.

Å løse en etterforskning av denne typen virker ikke uoverkommelig for et etterforskningsteam!

You may also like