Home » Kong Harald V deltar på Norges seier over Sverige i Folkeforbundet

Kong Harald V deltar på Norges seier over Sverige i Folkeforbundet

by Ashley Olsen

Oslos Ullevaal Stadion var søndag kveld fullsatt for å se kampen mellom det norske og svenske landslaget. Kong Harald V ønsket å delta på denne kampen som gjør at Norge opprettholder førsteplassen i Folkeforbundets gruppe.

Kongen av Norge er vitne til sitt lands andre seier over Sverige

12. juni 2022 forlot den norske fotballspilleren Erling Haaland banen til stående applaus i det 88. Fotballspilleren scoret to mål i løpet av kampen. Med Alexander Sørloths scoring i det 77. minutt vant Norge kampen 3-2 mot Sverige, som knepent scoret sitt andre mål i sluttsekundene av tilleggstid.

(Foto: Liv Anette Luane, Det Kongelige Hoff)

Oslos Ullevaal Stadion var fullsatt for den fjerde av seks Nations League-kvalifiseringsrunder. Norge og Sverige er i gruppe H i League B, sammen med Serbia og Slovenia. I første omgang, for en uke siden, hadde Norge allerede vunnet 2-1 mot Sverige, hjemme, på Solna stadion.

Kong Harald var tilstede på tribunen for å heie fram landslaget og gledet seg over sluttsignalet. Kongen av Norge satt mellom presidenten i det svenske fotballforbundet, Karl-Erik Nilsson, og presidenten i det norske fotballforbundet, Lise Klaveness.