Home » Kostnaden for det nye LTV-nyhetsstudioet er avslørt.

Kostnaden for det nye LTV-nyhetsstudioet er avslørt.

by Russell Crowe

Lokaler ble bygget i prosjektet, og reparasjoner ble utført ikke bare i studioet, men i hele komplekset: i de tekniske fasilitetene, i venterommene til gjestene for sendingen, i garderobene og i sminken. . soverom. Kommunikasjon ble bygget inn i det nye studioet, studiokonseptet og landskapet utviklet seg, og designet ble kombinert for å kombinere 12 LTV News-tjenesteprogrammer i ett enkelt studio.

Dekorasjoner, lystekniske konstruksjoner, koblings- og kontrollsystem ble også designet og bygget, to sømløse skjermer og seks mindre skjermer ble kjøpt inn og installert for nyhetsstudioer, spesialiserte møbler ble laget og installert, samt ny grafisk design. og musikal.

Jansone bemerket at det nye studioet for tiden huser 12 nyhetssaker og sendinger laget av LTV News Service: «Morning Panorama», «Day News», «Panorama», «Night News», «Sports News», «Weather» news «,» Nummer Dagens «,» De facto «,» 1: 1 «,» Forbidden Method «og» World View «. Dette utelukker ikke muligheten for å lage andre programmer i studioet: landskapet er designet slik at det kan gjøres raskt og ingen ekstra investering med enkle teknikker.

Kompleks med byggingen av det nye News Studio, begynner reparasjonsarbeidene i det tredje LTV-studioet, som det tidligere ble sendt nyheter fra, slik at i midten av september kunne teamet til minoritetsmultimedieplattformen begynne å jobbe der .

Andre leser nå

You may also like