Home » Kun damer starter i IBU Cup blandet stafett for Latvia og vinner 19. plass – Vintersport – Sportacentrs.com

by Edvard Munch

# Latvias 17 av 25 lag i dagens konkurranse. Stafetten ble startet av Sandra Buliņa, 20 år og i frontlinjen uten reservepatroner, og inntok plassen 17. Men i skuddet, som må gjøres stående, hadde ikke Buliņa nok tre frie runder og måtte gå en strafferunde, og rykket ned til 20. plass.

# Buleses partner, Inese Golubeva, startet sin etappe fra 20. plass. Hun lukket ikke et eneste mål i det liggende skuddet og i det øyeblikket var hun på 21. plass, mens i det andre skuddet brukte hun alle mulige reservepatroner. , og unngikk straffen. runde og klatring til 19. plass, og mistet ledelsen med nesten fem minutter. Inese kunne ikke gi stafettpinnen til Renārs Birkentāls fordi hun ble forbikjørt i én omgang.

# Som et resultat ble den latviske kvartetten rangert som 19. foran seks land: Finland, Japan, Storbritannia, Tyrkia, Korea og Chile. Totalt klarte åtte lag ikke å fullføre.

# Russland tok en overbevisende seier, foran Norge på andreplass med 54,8 sekunder og Italia på tredjeplass med nesten halvannet minutt.

# Kl. 14:30 avsluttes IBU Cup-etappen med en parstafett, der Latvia blir representert av Annija Keita Sabule og Rūdis Balodis, som var i siste etappe av mixstafetten og ikke hadde sjanse til å starte.