Home » Latvias 3×3 basketlag beseirer Japan og går inn i semifinalen / Artikkel

Latvias 3×3 basketlag beseirer Japan og går inn i semifinalen / Artikkel

by Russell Crowe

Det latviske laget startet kampen mot Japan med mye større suksess, og tok ledelsen med stillingen 6:1. Edgars Krūmiņš viste en utmerket prestasjon både i passasjene og på avstand.

Samtidig, på to og et halvt minutt, samlet de latviske spillerne fem billetter, inkludert en teknisk, med en stor bølge av følelser. Krūmiņš fortsatte imidlertid å vise utmerket spill, og bidro til å øke fordelen til de latviske 3×3 basketballspillerne til 10:4.

Men etter det gjorde Japan tre vanskelige nok langdistanseskudd på kort tid, og reduserte underskuddet fra sju til tre poeng og tvang Latvia til pause. Umiddelbart etterpå tillot Browns langdistanseskudd Japan å minimere Latvias ledelse, og sikret en spent avslutning på kampen (15:16), der begge lag scoret vekselvis.

Kampens skjebne ble avgjort av det japanske lagets straffe mot Nauri Miezi. Den latviske laglederen innså med kaldt blod og ledet Latvia til semifinalen i 3×3 OL-basketball.

Etter kampen uttrykte spillerne sin tilfredshet med den store suksessen, og understreket at de jobbet hardt for å oppnå dette resultatet. «Hvordan kan du klø dette!» Chavars berømmet lagkameraten Krūmiņš på sin vanlige strålende måte, og fremhevet åpningen hans så langt i det mest produktive spillet for ham:

I dag slo de fire latvierne også det nederlandske laget, og endte gruppespillet på tredjeplass med fire seire, inkludert Japan, deres kvartfinalemotstander, og tre tap.

I den første kvartfinalekampen vant den russiske olympiske komité-laget, som Latvia vant, plassen i semifinalen, denne gangen slo Nederland (21:19). Tidligere ble billetten til semifinalen allerede levert av de andre spillerne på det latviske landslaget, Belgia, som vant andreplassen i gruppeturneringen, samt favoritten Serbia, som ikke har tapt en eneste kamp.